Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Der må være kommet ekstra gejst ind hos Rødovre efter de seneste begivenheder, hvor det er blevet slået fast med de berømte syvtommersøm, at der er stor opbakning i lokalmiljøet til ishockeyen i den traditionsrige by. Rødovre er den eneste af de nuværende ligaklubber, der siden oprykningen - for Rødovres vedkommende i 1964 efter sejr i oprykningskampen mod Silkeborg - ikke har været nede og vende i næstbedste række.

Det ser altså også ud til, at man overlever i den her omgang. Nu arbejdes der i kulisserne på at sikre resten af sæsonen og ligeledes et solidt fundament for fremtiden.

Og selv om det bliver uden Måns Hansson og Brandon Magee, der har sagt farvel, må det smitte positivt af på Mighty Bulls. 

Det primære mål for sæsonen bliver formentlig nu at holde Frederikshavn bag sig og første mulighed for at hente point for Rødovre bliver mod SønderjyskE i aften hjemme i Rødovre Centrum Arena. 

Den seneste Rødovre-kamp var pudsigt nok for en uge siden mod netop SønderjyskE, og her vandt sønderjyderne nogenlunde ubesværet med 5-2. Gæsterne har hårdt brug for tre point i Metal Final4-ræset. 

Nok har SønderjyskE været svingende på det seneste, men med tre point i aften, vil de lyseblå rykke op i top fire med gode muligheder for at komme ind i det endelige Metal Final-billede.

Sjældent har spillet om de fire pladser været så tæt som det er tilfældet i år, hvor Aalborg synes sikker på en plads, mens seks hold kæmper om de tre øvrige pladser. 

Det forventer vi: Med meget på spil bliver det to disciplinerede hold, der møder op i aften i Rødovre. Det kan godt blive lige så tæt som i Rødovres seneste hjemmekamp, hvor det blev 2-1 mod Esbjerg.

Metalligaen.tv: Det bliver Henrik Bauch, der tager dig med gennem de tres minutter i Rødovre i aften.

Hold øje med: Uanset om det bliver Grubak eller Rørth har Rødovre brug for en solid målmandspræstation. Da de to hold senest mødtes, scorede Valdemar Ahlberg hattrick. Mon ikke Rødovre har et ekstra øje på ham i aften?

Skader/karantæner: SønderjyskE var senest uden Mathias Borring, Matt Spencer og Jakob Schmidt-Svejstrup i kampen i Esbjerg. Rødovre stillede med fire hele kæder senest i Vojens.

Statistikken: Rødovre vandt 2-1 over Esbjerg for en uges tid siden, men har kun scoret syv mål i de seneste fem kampe. SønderjyskE står med 10 point i de seneste fem kampe, Rødovre med to.

Historikken: Altså 5-2 til SønderjyskE i den første indbyrdes kamp. Trækker vi tilbage til sidste sæson vandt sønderjyderne de seneste tre kampe og har altså fire i træk mod Mighty Bulls. 


Rødovre tog tre point efter vildt comeback RETRO: ”Jeg skulle tage flyet til Vancouver om tre timer”