Kampstart 14:00 i Rødovre Centrum Arena

Både Rødovre og SønderjyskE var i aktion fredag aften og de to mandskaber har et yderst nærgående kendskab til hinanden fra kampen tirsdag i Rødovre, hvor de ligeledes tørnede.

Her var det tæt - SønderjyskE vandt fortjent 3-2 - og med begge holds seneste tætte matcher fredag aften in mente, kan det sagtens koges ned til en tæt omgang i eftermiddag igen.

Sønderjyderne har været tidligt oppe og møder ind i Rødovre Centrum Arena allerede til kampstart klokken 14 i kampen for at fortsætte de gode takter fra fredagens sejr over Esbjerg.

- Det var en helt anden omgang hockey end sidste fredag mod Herning. Det er svært at forklare, hvordan spiller godt den ene aften og dårligt den næste aften. Men det er godt at vide, at vi kan levere varen. Det var en stærk kollektiv indsats mod Esbjerg, sagde SønderjyskE-forwarden Martin Eskildsen efter kampen fredag aften til Der Nordschleswiger.

Rødovre spillede faktisk heller ikke helt dårligt i kampen mod Rungsted, der lige nu er et hold af høj kaliber. Mighty Bulls havde godt fat i første periode, men var til gengæld hårdt presset i anden periode, hvor hjemmeholdet sad tungt på spillet. Alligevel viste Rødovre høj moral i tredje og træner Thor Dresler leverede høj satsning i slutfasen, hvor Mighty Bulls fik presset topholdet til det sidste.

Det forventer vi: Endnu en jævnbyrdig kamp. Rødovre har mange "små" nederlag og vil kæmpe stenhårdt for at vende trenden til point. SønderjyskE med stor optimisme efter et par gode sejre og en god rytme, der godt kan betyde, at marginalerne fortsætter med at dryppe over på de lyseblås side.

Hold øje med: Højdepunktet fredag aften i Vojens var naturligvis "Boysens basse", da SønderjyskE-forwarden scorede mellem benene på sig selv. Men tomålsskytten Martin Eskildsen er ved at udvikle sig til mere end en arbejdsmand, for han laver nu også flotte individuelle mål. Hos Rødovre fortsætter kaptajn Cheek med at slide og slæbe og tage ansvar. En god leder, som Rødovres unge hold har brug for.

Statistikken: SønderjyskE slog sig helt op på andenpladsen på formbarometeret med 11 point for de seneste fem kampe, mens Rødovre i samme periode har stået med fire point.

Historikken: Vi skal bare lige tilbage til tirsdag for at finde seneste opgør. Det trådte ind i traditionen af tætte kampe mellem de to hold. Steffen Frank matchvinder i begyndelsen af tredje periode.

Skader/karantæner: Rødovre uden Zorko, Reuter, Mauritzen og Jonatan Nielsen fredag aften, hvor SønderjysKE var uden Daniel Galbraith.

BOYSENS LÆKKERI: Noget skulle bevises overfor Galbraith METAL LIGAEN TV: Nicklas Carlsen efter Rungsted-Rødovre