Kampstart 19:00 Rødovre Centrum Arena

Sikke en match, det var for Rødovre søndag eftermidddag i Herning, hvor det lykkedes at hive en vigtig 4-2-sejr hjem.

Det var et kæmpe skud selvtillid direkte ind i blodårerne på det hårdt prøvede Mighty Bulls-hold, der med sejren i Kvik Hockey Arena ligeledes skaffede et forrygende udgangspunkt i tvekampen med Odense Bulldogs i bunden af Metal Ligaen.

HVIS Rødovre vinder i aften i ordinær spilletid, samtidig med, at Odense taber på samme måde hjemme mod Aalborg, så kan slutspilspladsen være sikret for Mighty Bulls i aften.

Sikke en gulerod for Thor Dreslers tropper, der også skal forsøge at bryde en uheldig statistik mod SønderjyskE i denne sæson.

SønderjyskE har nemlig klappet Rødovre fuldstændig af med fem sejre og 27-6 i løbet af grundspillet og ikke smidt et eneste point. 

Seneste kampe i Rødovre Centrum Arena vandt sønderjyderne med hele 8-1.

Så det er lidt af et kompleks, Rødovre skal af med.

SønderjyskE kunne paradoksalt nok drage kapital af Rødovres sejr i Herning søndag eftermiddag. Med 5,5 point op til Herning og to kampe i hånden, har sønderjyderne "den virtuelle fjerdeplads" i sigte og kan tage et skridt nærmere med tre point i aften.

Hold øje med: To angribere gjorde sig bemærket søndag hos de to hold. Fransk Leclerc scorede to flotte mål og Matt Salhany scorede igen for SønderjyskE. 

Det forventer vi: At Rødovre giver SønderjyskE den hidtil hårdeste kamp i sæsonen. Rødovre er nok tæt på slutspillet, men næste step er at finde et gear til en serie over syv kampe mod Rungsted, Esbjerg eller Aalborg, så der skal ikke slækkes på noget som helst hos hjemmeholdet i aften. Tæt kamp i vente.

Historikken: SønderjyskE's sejrsrække mod Rødovre i denne sæson: 8-3, 3-2, 8-1, 3-1, 5-0. 

Statistikken: Solid indsats af John Muse i Rødovre-buret i Herning med 31 redninger på 33 skud. SønderjyskE i god form med otte point i de seneste tre kampe efter en solid uge.

Skader/karantæner: SønderjyskE måtte strege Cam Brown, Emil Bejmo, Mads Eller, Daniel Nielsen, Victor Rollin-Carlsson og Anders Biel mod Frederikshavn i søndags. Rødovre fremdeles uden Nikolaj Zorko og Benjamin Mauritzen. Lasse Carlsen og Christoffer Frænell sad ligeledes ude. I angrebet manglede ligeledes Oliver Reuter og Jesper Horsted. 


PLAYOFF: Her er datoerne for slutspillet OPTAKT: Frederikshavn WH-Herlev Eagles