Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre spillede en frygtelig kamp mandag aften i Odense og blev sendt hjem over broen med et nederlag på 0-6. Tenniscifre.

Der var i store træk ikke noget, der virkede for Rødovre i Spar Nord Arena, og derfor er der næppe tvivl om, at hele Mighty Bulls-staben er svært opsat på revanche for mandagens miserable indsats, som Magnus Povlsen kaldte for "pinlig" i interviewet efter kampen i mandags.

Heldigvis for Rødovre er der mulighed for blot se tilbage på de indledende kampe mod Esbjerg og Herning, hvor Mighty Bulls bortset fra slutfasen spillede effektivt, solidt og hurtigt, og endda scorede et par flotte mål i powerplay mod Herning.

Rødovre har vist potentiale, men udfald som i Odense er der ikke råd til mange af, hvis optimismen skal bevares hos Mighty Bulls.

SønderjyskE er kommet godt fra land i sæsonen med fem point for to kampe trods mange skader. Nu har Mario Simioni haft ro siden fredag til at få sine spillere klar. 

- Man skal ikke lade sig narre af resultatet i Odense. Rødovre er virkeligt stærke i år og selvom de havde en offday i Odense, så kunne vi se i kampene mod Esbjerg og Herning at de er godt kørende. Vi viste selv gode takter i fredags og kan vi følge dem op i morgen, så er der gode chancer for point. Vi skal dog minimere vores egne fejl og ikke give lette mål væk, lyder det fra cheftræner Mario Simioni på sønderjydernes hjemmeside.

TV2 PLAY SENDER 17:55 fra Rødovre med Henrik Bauch som kommentator

Det forventer vi: En fuldstændig jævnbyrdig kamp, hvor Rødovre vil slide hårdt for at komme hurtigt over mandag mod et SønderjyskE-hold, der er smalt på folk og ramt af en del skader. Det er Rødovres chance for at komme hurtigt igen.

Skader/karantæner: Rødovre havde Lasse Carlsen ude med sygdom mandag, måske tilbage? SønderjyskE har formentlig Yannick Vedel, Mikkel Jensen og Mathias Borring ude sammen med backen Marco Petersen. 

Hold øje med: Jonathan Brinkman skal tilbage til de gode takter fra de to første kampe. Hos SønderjyskE har kæden med Szmatula, Salhany og Eskildsen et stort offensivt ansvar her i starten af sæsonen, hvor mange folk har været ude. 

De indbyrdes kampe: SønderjyskE havde fuldstændig styr over Rødovre i sidste sæson med seks rene sejre og 18-0 i point. Den trend skal vendes for aftenens hjemmehold. 

Statistikken: Mike Little er ikke overraskende den mand, der trækker mest istid hos SønderjyskE. I offensiven tilfalder "titlen" Shawn O'Donnell, der har fået 51 minutter over to kampe. Hos Rødovre er det Lowney, Harms og Vail, der får mest istid. 


Rødovre afgjorde med sent sejrsmål mod SønderjyskE VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Herlev