Matchbold eller udligning. Semifinaleseriens kamp fire er en must win for Frederikshavn.

FØR KAMPEN: Dette er en gyserserie allerede. Tre tætte kampe, sidste sekunds-afgørelser og højt tempo har været karakteristikken for kampene mellem Frederikshavn og Rungsted hidtil.

Der har også været et skær af dramatik med William Boysens hit på Mathias Røndbjerg, der ikke bliver takseret til karantæne, forlyder det fra DIU’s Department of Player Safety. Lidt overraskende taget i betragtning af tredages-straffen til Mathias Mølgaard tidligere i slutspillet. 

Fakta er, at William Boysen er med i Frederikshavns opstilling i aften, og det er naturligvis brugbart i det nordjyske midt i et ubarmhjertigt kampprogram, hvor White Hawks allerede må undvære Kristian Jensen. 

Boysen giver Jari Pasanen mulighed for stadig at spille med fire respektable kæder, og mon ikke vi nærmer os nogenlunde samme start lineup hos Frederikshavn som søndag i Rungsted?

– Vi har ikke været udspillet på vores hjemmebane på noget tidspunkt. Så derfor tror jeg også på, at vi tager en sejren mod Rungsted. Gennem grundspillet har de været det klart bedre hold. Men jeg synes, at vi har hentet meget ind på dem.Det går hen og bliver rimelig lige, og det kan gå begge veje, siger en optimistisk Christopher Frederiksen til Nordjyske. 

Rungsted kan tage til Frederikshavn med en følelse af, at det var lige ved og næsten sidste gang i Frederikshavn. Og det på trods af et udfald i slutningen første periode, der kostede det vigtige åbningsmål.

Mon ikke også Erik Hjalmarsson har haft fokus på, at spillerne ikke må ikke sidde alt for meget udvist, for det ser ud til at koste mod Frederikshavn, der har fremvist glimrende special teams hidtil i slutspillet. 

SKADER/KARANTÆNER: Forlydender vil vide, at Frederikshavn stadig må undvære Kristian Jensen, og selvfølgelig må vi også så tvivl omkring Mathias Røndbjerg efter det smæld han fik i kampen i søndags. 

DET FORVENTER VI: Det hold, der får det første mål, vinder. Sådan har det været hidtil i serien. Bliver det rammerne i aften igen? Begge hold har spillet fremad isen og med vovemod i de første tre kampe, men i aften kunne det sagtens blive en taktisk affære med lidt mere forsigtighed. Det er en uhyre vigtig match, og det vil begivenhederne bære præg af.

PROFILERNE: Andet geled af udlændingene hos Frederikshavn, Evan Jasper og David Friedmann har endnu ikke vist en kanonkamp i semien. Sker det i aften? Hos Rungsted er Marcus Olsson uvurderlig og fremragende som leder og nu også som fast målscorer. 


White Hawks leverede stort comeback og udlignede serien mod Rungsted Julian Jakobsen: – Spillemæssigt var vi godt med