Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Feltet er skrumpet i forhold til Metal Final4-kvalifikation og Rungsted er nu det sidste hold, der kan true den nuværende top fire bestående af Herning, Aalborg, SønderjyskE (de tre hold er allerede klar) og Odense. 

Det kræver formentlig, at Rungsted henter maksimumpoint i de sidste tre kampe, hvilket ikke engang kan vise sig at være nok, eftersom Erik Hjalmarssons mandskab er syv point efter Odense. Fynboerne har to kampe til at hente de nødvendige point, men Rungsted altså møder Aalborg og Rødovre, men første skridt SKAL tages i aften i Rungsted.

Her kommer Rungsted med solid forstærkning, eftersom Morten Jensen er på plads i backlinjen som ny mand. Han ankom i går til det nordsjællandske fra italienske Val Pusteria, hvor opholdet aldrig rigtig blev særlig godt.

Ærgerligt for Jensen, men godt for Metal Ligaen og ikke mindst Rungsted, der får en absolut kvalitetsspiller ind på holdet. 

Rungsted vil højere op i tabellen, det samme vil aftenens hjemmehold fra Esbjerg, for hvem det var en solid skuffelse at misse Metal Final4. 

- Det bliver en spændende kamp, hvor der er en del på spil. Rungsted og Esbjerg ligger tæt i den øjeblikkelige stilling. Ingen af holdene er tilfredse med den placering de har nu, så jeg forventer to top-motiverede mandskaber, der vil kaste alt ind i jagten på tre point, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- Rungsted er et stærkt hold, hvor kæden med Marcus Olsson og Mattias Persson i en del år har præget Metal Ligaen. Vi spiller altid gode kampe mod hinanden og ikke mindst i Hørsholm har de imponeret mig, så vi skal være vågne fra start til slut, siger han.

Det forventer vi: Det plejer at være underholdende og målrigt, når Esbjerg og Rungsted tørner sammen. I aften behøver ikke blive nogen undtagelse.

Skader/karantæner: Esbjerg har Jannik Christensen på karantænelisten og manglede også Victor Sand og Søren Nielsen for nylig mod SønderjyskE, mens Rungsted senest kun har været uden Frederik Bjerrum. 

Hold øje med: Sikke en backduel vi har: Philip Larsen og Morten Jensen er to offensive eksperter på posten. Sidstnævntes comeback i Metal Ligaen er virkelig spændende.

Statistikken: 16 point til Mattias Persson som Rungsteds topscorer, mens vi skal ned til 12 point for at finde Andreas Grundtvig, der er Esbjergs ditto.

Historikken: Første opgør mellem de to hold var klassisk tjubang med 4-3 til Rungsted i Esbjerg, der ellers førte med 3-1 langt hen i kampen. Et af de pointtab, der har kostet Esbjerg Metal Final4-muligheden. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Esbjerg HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Odense