Kampstart 20:00 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital-ledelsen - og spillerne - håber på fuld opbakning i aften til kvartfinaleslag nummer fire mod grundspilsvinderne. 

Og hvorfor ikke? Rungsted har over tre kampe bevist, at man kan spille hundrede procent med aalborgenserne, og selv om vi har nummer et mod otte i grundserien, så er serien tæt og også helt åben, hvis Rungsted kan hive en sejr hjem i aften i kamp fire. 

Men - for Rungsted gælder det om at komme bedre ud end tirsdag aften, hvor Aalborg scorede to gange inden for de første fem minutter. Det var kostbart for Roy Johansens tropper og helt sikkert noget, man har talt om i Rungsted-lejren.

Mon ikke også videoen har peget på et par halvdårlige returer fra Östlund i målet, og ikke mindst Rungsted-spillernes evne til at være over de løse pucke?

Der skal spilles med et nøk mere intensitet over 60 minutter, hvis Rungsted skal vinde i aften.

Aalborg har fundet en rytme over de to seneste kampe. Disciplin og ikke mindst det defensive arbejde og "sammenholdet i holdet", der har stemt i de sidste 120 minutter.

Matt Salhany scorer mål på samlebånd for øjeblikket.

- Det var en hårdt tilkæmpet sejr (i tirsdags). Efter en god start kom vi desværre lidt væk fra vores plan om at spille hårdt og tackle igennem. Heldigvis kom vi tilbage på sporet i 3. periode, og selvom det måske ikke var specielt kønt, så gjorde vi det, der var nødvendigt for at vinde, siger han til Nordjyske.

Det forventer vi: At Rungsted kommer hårdt, offensivt og fysisk på gæsterne i aften. Aalborg dog lille favorit med de to seneste sejre in mente. Det lykkedes at stå imod i kamp to, så Aalborg ved, hvordan det skal gøres. 

Hold øje med: Brett Thompson har været her, der og allevegne for Rungsted og er i den grad en ledertype, hvilket han også har bevist i det nordsjællandske. Aalborg har lige nu Matt Salhany stærkt kørende, men har tradition for, at en ny mand dukker op. Kunne det være Trevor Gooch i aften.

Skader/karantæner: Begge hold på fire kæder. Rungsted har dog indtil nu manglet Tim Daly og Nick Moutrey. Aalborg arbejder for øjeblikket uden skader og med Oliver Anker Christensen som 13. forward. 

Statistikken: Rungsted har skudt 76 gange på mål i serien, Aalborg har 98 forsøg på tre gange ifølge SportContracts tal.

Historikken: Aalborg har siddet uhyre godt på Rungsted lige bortset fra 2-11-svipseren i første kvartfinale. Nordjyderne havde inden serien vundet de seneste ni kampe over Rungsted og fører nu 11-1 i de seneste 12 kampe. Det må give en vis tro på tingene i det nordjyske, selv om slutspillet 2023 er en helt ny verden. 

 


OPTAKT: Frederikshavn WH-Herning BF OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy