Kampstart 20:00 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks spillede sæsonens bedste kamp i kvartfinale to mod Herning Blue Fox, hvor det blev til en 4-3-sejr efter en stærk kamp i de fleste af spillets facetter - ikke mindst powerplay, hvor White Hawks var sin modstander helt overlegen. 

Special teams er en af de store nøgler for Frederikshavn i kampen i aften, hvor de formentlig vil møde et Herning-hold, der er fyldt med selvtillid efter den sikre 3-0-sejr tirsdag aften.

Det gode for Frederikshavn er, at man har alt at vinde, intet at tabe. 

Frederikshavn-målmand Tadeas Galansky rammer vilkårene ind for aftenens kamp.

- Hvis vi kan ramme samme niveau, som i den seneste hjemmekamp mod Herning, så har vi en chance, men hvis vi ikke rammer niveauet, så bliver det en lang aften, siger han til Nordjyske. 

Hos Herning sted selvtilliden efter sejren tirsdag aften og midtjyderne ved nu, at der skal "mere til" for at hente en sejr i Frederikshavn. 

Træner Pekka Tirkkonen til Sport Herning efter kampen: 

- Spillerne kom på isen med den rigtige attitude lige fra starten. Der blev arbejdet godt sammen. Vi spillede godt forsvar i egen zone, og vi spillede også godt forsvar i offensiv zone. Vi spillede fysisk, som vi gerne vil, og vi kørte på med fire kæder fra start til slut, så vi fik minutterne fordelt godt, sagde finnen. 

Det forventer vi: White Hawks-muligheden er at slide og slæbe i hver evig eneste nærkamp, og det kommer nordjyderne til i aften. Så det kan sagtens blive en jævn og tæt kamp med Herning som favorit. 

Hold øje med: Daniel Trkulja er og bliver en nøglespiller i White Hawks-offensiven og med et stærk afslutning på sæsonen kan svenskeren spille sig til en kontrakt hos Frederikshavn næste sæson. Mathias From glæder sig altid over at være tilbage på sin gamle hjemmebane. 

Skader/karantæner: Patrick Madsen og Lukas Lundvald har siddet ude for Herning, mens Frederikshavn har måttet undvære Jesper Jensen og Alex Bumagin. 

Historikken: Frederikshavn skal slå til på hjemmebane mod Herning. Nordjyderne har ikke været i nærheden af at vinde i Kvik Hockey Arena i den her sæson, men har vundet to af fire kampe i Nordjyske Bank Arena.

Statistikken: Skuddene hed hele 34-10 til Herning i kamp tre. Der skal skydes og angribes noget mere fra White Hawks i aften. 


Aalborg-direktør dybt skuffet over hadbeskeder på SoMe OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates