2-11-nederlaget mod Rungsted afstedkom grimme kommentarer og beskeder til Aalborg-spillerne

Da Aalborg tabte den første kamp i kvartfinaleserien mod Rungsted, var alle i chok over resultatet.

Selv Rungsted havde formentlig aldrig turdet håbe, tro eller tippe på de pågældende cifre, og i ishockey-Danmark fulgtes kampens udvikling også nærmest med vantro.

Mest chokeret var de formentlig i Aalborg, hvor ingen nordjyder i Sparekassen Danmark Isarena formentlig havde forestillet sig, at noget sådant kunne ske.

Men den vrede, som efterfølgende blev kastet ind over Aalborg-spillerne på de sociale medier, var voldsom - og mere end det - fortæller direktør Lars Laursen til Nordjyske. 

- Når der tikker beskeder ind, som: "Vi håber, at din familie dør af cancer", så stopper det altså. Det er langt over grænsen for, hvad vi stiltiende kan tolerere, at vores spillere skal lægge øre til. Der var mange hadebeskeder efter den kamp, forklarer Laursen til avisen.

Direktøren mener, at en opførsel som de pågældende personer har disket op med, skal have konsekvenser. 

- Vi kan se, at det er fans, der skriver de her beskeder til vores spillere. De skal forstå, at den slags beskeder næppe hjælper den enkelte spiller til at gøre det bedre i næste kamp. Tværtimod. Jeg fornemmer mest af alt, at spillerne bliver kede af at modtage den slags hadebeskeder, siger Lars Laursen, der pointerer, at hans aktører gør det bedste, de overhovedet kan. 


Cubars førte an for effektivt Herlev-hold, Eagles foran 3-1 mod Odense OPTAKT: Frederikshavn WH-Herning BF