Kampstart 19:00 i Concordium Arena

Der er formentlig mange i Frederikshavn, der har glædet sig over resultatet fra Rødovre i aftes.

At den nærmeste rival tabte 0-6 på hjemmebane betyder nemlig, at Frederikshavn med et par eller tre i aften kan smutte tilbage på ottendepladsen og dermed den sidste plads i slutspilsbilledet. 

Vendelboerne har kæmpet hårdt for at få spillet til fungere i lange faser af indeværende sæson, men nu er der ikke længere undskyldninger tilbage. Alt skal skærpes. 

Lige før pausen lykkedes det at få bjærget en 4-3 i overtid hjem mod Herlev, men spillet var ikke overbevisende. Der skal mere til for at vinde i Rungsted i aften, for hjemmeholdet har også meget på spil.

Ikke så meget i tabellen, hvor sjettepladsen ser ud til at være det, Rungsted kan nå, men spille- og mentalitetsmæssigt skal der helt andre takter til, hvis Rungsted vil gøre sig gældende i playoffs.

Det nye trænerpar Olsson og Åhlund har til gengæld haft masser af tid til at præparere truppen til slutspurten før slutspillet. Der er kommet en ny mand ind i form af Quinn Ryan, men spørgsmålet er selvfølgelig, om han har fået papirerne i orden til matchen. 

For Rungsted gælder det først og fremmest om at få en god indgang til slutspillet, og skal det lykkes, er der ingen diskussion om, at der skal vindes mod White Hawks i aften. 

Det forventer vi: Vi smider Rungsted i en lille favoritrolle, men heller ikke meget mere, for Frederikshavn-spillerne har lige en tand mere brug for pointene, og man må forvente en vis desperation fra gæsterne. 

Hold øje med: Steve Whitney gjorde sig positivt bemærket før pausen for Rungsted. Måske den trend fortsætter i opadgående retning? Hos Frederikshavn kom Emil Aronsson også i gang, og han skal i den grad også være med til at løfte vendelboerne i aften.

Metalligaen.tv: Har Jannik Sønderby på plads i Concordium Arena.

Skader/karantæner: Begge hold havde et par spillere ude lige før pausen, men mon ikke der er tæt på fuldt hold igen på begge bænke?

Historikken: Rungsted står med fire sejre (en i forlænget), mens Frederikshavn har en enkelt sejr at se tilbage på. 

 


GOALSHOW: Se målene fra kampen mellem Rungsted og Frederikshavn Stærkt Odense-comeback sænkede Blue Fox