Kampstart 20:00 i Bitcoin Arena

Både Rungsted og Herning har været i kamp en enkelt gang og fællesnævneren har været 2-2 efter 60 minutter mod henholdsvis Aalborg og Odense.

Nordsjællænderne tabte i straffeslag, mens Herning fik bonuspointet på Fyn hos Odense og begge hold var også ganske tilfredse med indsatsen.

Rungsted havde i perioder af kampen Aalborg presset godt i bund, og det er altså ikke noget, man bare lige gør mod de forsvarende mestre, der i forvejen var i gear med CHL-kampe.

Og kæder som for eksempel Pompei, Moutrey og Magnus Carlsen eller Persson, Olsson, Lucas Andersen er ikke at kimse ad.

Det skal nok blive underholdende, når Rungsted spiller ishockey i denne sæson.

Herning vil godt fra start og bevise, at den sammenbragte flok med ni imports kan være med i toppen. Blue Fox-mandskabet så ganske fasttømret ud i de sidste to perioder i Odense og Mathias Bau var sædvanen tro på pletten med en scoring.

- Det er rigtigt vigtigt at begynde med en sejr. Første periode var ikke god fra vores side, men derfra arbejde vi os rigtigt godt ind i kampen, og det er stærkt at komme tilbage efter at have været bagud to gange. Selvfølgelig skulle vi nok have scoret i fem mod tre, som vi spillede meget. Vi kom også frem til flere gode chancer, men manglede det sidste, sagde Mads Christensen efter kampen i Odense til Herning Folkeblad.

Skader/karantæner: Rungsted manglede Frederik Bjerrum og Mathias Røndbjerg mod Aalborg, mens Herning havde Lukas Lundvald, Morten Poulsen og William Lund siddende ude.

Statistikken: 26 minutter til Malte Setkov og lige over 26 minutter til Tim Daly. De to får masser af istid i løbet af sæsonen. Hos Herning leverede Phil Marinaccio tre assister og kan blive en stærk offensiv aktør for midtjyderne.

Historikken: Sidste sæsons kvartfinaleserie endte 4-1 til Rungsted over Herning, mens "grundserie-serien" endte 4-2 til Herning. Hele fire gange var de to hold i overtid.

Det forventer vi: Et Herning-hold, der kommer til at være en smule afventende mod Rungsteds betingelsesløse offensiv. Første mål kan blive ret afgørende.

Hold øje med: Isak Wallin stod en god kamp for Rungsted onsdag, mens Mac Carruth i Herning-buret spillede sig op efter en lidt skidt aktion ved Odenses første mål. Spændende duel mellem stængerne.

OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-SønderjyskE VIDEO: HETAG PRÆSENTERER højdepunkter fra Rungsted-Aalborg