Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Højdramatik i vente i aften i Rungsted, hvor det nu er gæsterne, der er under pres. 

Herning mistede hjemmebanefordelen med 1-2-nederlaget senest, men kan dog se tilbage på en kamp, hvor der blev skabt godt med chancer.

Ville Kolppanen i Rungsted-buret er steppet op og har stået godt hidtil i slutspillet.

Hans statistik (92.86) er væsentlig bedre end kollegaen Kruse i Herning-buret, der står med 84.78 og målmandsspillet hos Kruse skal være helt i top i aften mod et Rungsted-hold, der formentlig vil komme ud som lyn og torden. 

Der er ingen tvivl om, at Hjalmarsson og trænerteamet dikterer fuld rulle fra start, nøjagtig som i den første hjemmekamp i serien.

For Herning gælder det om at holde balancen i spillet. En balance, som træner Tirkkonen var tilfreds med i kamp tre. 

- Jeg synes klart, at vi havde chancer nok til at vinde kampen, men desværre hoppede puckene ikke vores vej. Og vi kan jo heller ikke bare angribe hovedløst. Vi havde helt klart et defensivt fokus, og det ønskede vi ikke at slække på, sagde han til Sportherning.dk.

Det forventer vi: At Rungsted vil forsøge at presse Herning fra start, formentlig bakket op af en fuld arena i Nordsjælland. Nøglen for Herning er at arbejde sig stille og roligt ind i kampen og holde en stærk defensiv. Powerplayspillet var skidt i kamp tre og her skal Herning virkelig slå til, når chancerne byder sig i dag.

Hold øje med: Er det i aften, Mads Christensen finder topformen og al erfaring fra mange mesterskaber i Tyskland? Og kan Herning styre deres tidligere holdkammerat Branden Gracel, der har været forrygende?

Skader/karantæner: Herning havde Oskar Drugge og Thomas Andersen ude senest, mens Rungsted manglede Røndbjerg, Gammelgaard, Fredriksson, Bjerrum og Rosenthal ude. 

Statistikken: Har Rungsted fundet sin "slutspilsmojo" frem igen? Herning er oppe mod en modstander, der med samme kerne af spillere har vundet de seneste seks serier og nu har vundet 26 af de seneste 32 playoff-kampe. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE Rasende Nikolaj Krag dybt skuffet over Frederikshavns indsats