Kampstart 20:00 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital leverede et vildt comeback i onsdags i Odense, hvor nordsjællænderne gik fra 0-4 til 4-4 i ordinær spilletid mod Odense, inden den omstridte afgørelse i straffeslag.

Rungsted nedlagde straks protest efter at Nick Moutreys mål på straffeslag blev annulleret - videoen har bevist, at det var uretmæssigt. Protesten er stadig under behandling her fredag morgen, hvor denne tekst skrives.

I aften tager Rungsted imod Rødovre i den sjællandske klassiker, hvor de forsvarende sølvvindere har haft teten i de seneste mange sæsoner. 

Men det er som bekendt et decimeret Rungsted-hold, der for øjeblikket løber på isen og måske er det Rødovres chance måske at møde et slidt hjemmehold efter den hårde kamp onsdag.

Rødovre mødte Aalborg mandag aften og leverede en god fight i en kamp, der dog også demonstrerede forskellen på bredde og budget mellem de to hold.

Mighty Bulls-spillerne slider og slæber, men der skal også snart point på kontoen, hvis Rødovre ikke skal falde for langt tilbage i forhold til midterfeltet. Den "lange sæson" skal for enhver pris undgås. 

Det forventer vi: Et Rødovre-mandskab, der vil kæmpe den visse legemsdel ud af bukserne for at trætte et Rungsted-hold med en hård kamp i benene. Hjemmeholdet dog stadig favorit med den individuelle kvalitet, der forefindes blandt de 14 markspillere, som hjemmeholdet stiller med i aften.

Hold øje med: Målmandsposten er vigtig og mon ikke Grubak får muligheden efter sit flotte indhop i onsdags? Ingvordsen har set mest solid ud hos Rødovre, men det ligner 50-50 hos Sundquist mellem ham og Wulff. Også Rødovres topkæde kan og skal spille en stor rolle i aften.

Skader/karantæner: Rungsted har Bergholt, Røndbjerg, Olsson, Pompei og Bjerrum ude, mens Rødovre også senest mod Aalborg manglede en god del spillere: Lasse Carlsen, Måns Hansson var ude hos backerne, mens forwardsiden var uden Alberto Pison, Mikkel Jensen og Christopher Rübenach. 

Statistikken: Rødovres defensive afdeling lukker for mange mål ind. Over fem kasser i snit er for meget, hvis der overleves i kampen om slutspillet. Hos Rungsted er vi oppe på 3.5 mål imod i gennemsnit, så det kan sagtens blive en målrig kamp i aften.

Historikken: Rungsted tog 16 af 18 point mod Rødovre i sidste sæson. Det er også værd at bemærke, at Rødovre ikke har vundet i Rungsted siden marts 2018. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs