Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital og SønderjyskE er begge kommet mere end fornuftigt fra start og ligner et par tidlige bejlere til Metal Final4-pladserne. 

I den kontekst var det yderst vigtigt for Rungsted at vende kampen i Esbjerg onsdag.

- Det var vigtigt for os at spille en god første periode, men kunne ikke helt følge op i anden periode. Men vi leverer - som i de første kampe - en stærk tredje periode og et vigtigt comeback. Vi har været i problemer op til tredje periode i de fleste kampe hidtil, men der er et eller andet i det her hold, der gør, at vi kommer tilbage, sagde Yannick Vedel efter kampen mod Esbjerg på TV2 PLAY.

Rungsted har været plaget af skader på vigtige spillere, og det kan måske spille ind i aften mod et SønderjyskE-hold, der må have lidt flere kræfter. 

- Rungsteds sejr i Esbjerg gør at de nu kun er 2 point efter os, så det er en sekspoints-kamp i morgen. Vi har selv spillet godt på det seneste og havde fortjent en bedre skæbne i kampen imod Odense. Det skal vi ligge bag os og så skal vi lige som Rungsted gjorde i Esbjerg, ud og spille en solid omgang udebane-ishockey. Det vil sige: Ikke noget fancy spil, men så simpelt som muligt. Kan vi det, så er der også mulighed for at få point med hjem, lyder det fra cheftræner Mario Simioni på SønderjyskE's hjemmeside.

Hold øje med: Mattias Persson er "burning hot" lige for øjeblikket. Svenskeren var kampafgørende i Esbjerg og medvirkende til, at Rungsted fik point i Herlev. Hans pasninger sidder perfekt lige nu. Hos SønderjyskE har Charlie Combs lavet mål i hver eneste kamp og ligner den målscorer, SønderjyskE har haft brug for.

Historikken: SønderjyskE vandt fire af seks kampe mod Rungsted i fjor og sikrede sig 13 point. Det seneste opgør blev dog vundet af Rungsted med 6-3 lige før slutspillet gik i gang.

Statistikken: Vi kalder lige på Persson igen. Han har lavet ni point (2+7) for Rungsted og er topscorer i Metal Ligaen pt. Charlie Combs står med fem point for SønderjyskE, men det samme gør også Nikolaj Krag for SønderjyskE. Han er kommet stærkt fra start.

Skader/karantæner: SønderjyskE har stadig Alex Lavoie og Mathias Borring på skadeslisten, mens Rungsted i Esbjerg var uden Sebastian Bergholt, Mathias Røndbjerg, Emil Schulze, Frederik Bjerrum og Marcus Olsson. 

Det forventer vi: Det plejer at være ganske åbent og offensivt, når de to hold tørner sammen. Vi sætter ind med en lille favoritværdighed til SønderjyskE, hvis Rungsted stadig mangler næsten en hel kæde. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy OPTAKT: Odense Bulldogs-Herlev Eagles