Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital leder efter rytmen. 

Både i forhold til at få de rette kæder spillet sammen og i forhold til at få skabt en fornuftig stime af resultater. 

Skal Rungsted bare i nærheden af top fire, kræver det en lang stime af sejre, men mon ikke de tanker er langt væk fra Erik Hjalmarssons tanker for øjeblikket?

Rungsted har Brett Thompson på vej ind i truppen, og med lidt held er han blevet klar til kampen i aften. Amerikaneren vil med sin store rutine, sine lederegenskaber og sin måde at agere playmaker på være en solid forstærkning til Rungsted-holdet og kigger man nu ned over Rungsted-truppen og forestiller sig en skadesfri trup, kan man finde meget stor styrke hele vejen ned i de fire kæder.

Det er en perfekt test for Rungsted i aften, når det går løs mod et formstærkt SønderjyskE-mandskab, der kommer stærkt ind til matchen med sejre over de øvrige hold i top fire og en dugfrisk førsteplads i tabellen.

– Det kan godt være at Rungsted i øjeblikket befinder sig nederst i tabellen, men ser man på deres spillertrup, ved man godt, at det er et hold, der skal tages yderst seriøst. Vi skal spille med samme intensitet som i kampene i sidste uge og vi skal holde spillet simpelt og undgå at tage dumme beslutninger. Holder vi os til vores gameplan, så er der også muligheder for at hente point tirsdag aften, lyder det fra assistentræner Anders Førster på SønderjyskE's hjemmeside.

Skader/karantæner: Førster er chef i aften, for Mario Simioni er fraværende i SønderjyskE-boksen i aften af personlige årsager. Senest manglede SønderjyskE Nicolai Bryhnisveen, Steffen Frank og William Boysen i Herning, mens Rungsted i Aalborg - det er dog over en uge siden - manglede Rasmus Andersson, Mattias Persson, Nick Moutrey, Matt Pompei og Jacob Gammelgaard. Brett Thompsons papirer var på det tidspunkt endnu ikke i orden. Mon ikke en mand eller to er blevet klar for Rungsted efter over en uges pause?

Det forventer vi: Rungsted må komme med stor motivation og fart i benene mod et SønderjyskE-hold fyldt med selvtillid og masser af kampe i benene, der måske er lidt trætte efter et hårdt kampprogram på det seneste. Er Rungsted i stand til at udnytte det?

Hold øje med: Nikolaj Krag-Christensen afgjorde for nylig i Herning og er i det hele taget brandvarm og stærkt kørende for et SønderjyskE-hold, der har taget fra på det seneste. Hos Rungsted ser vi forhåbentlig en Brett Thompson på isen, men han skal naturligvis også lige have tid til at finde sine makkere og nye holdkammerater.

Historikken: SønderjyskE har vundet de to hidtidige opgør mod Rungsted. 4-2 i Vojens og 5-3 i Bitcoin Arena.

Statistikken: SønderjyskE har nu nummer tre, fire og fem på topscorerlisten i form af Nikolaj Krag, Charlie Combs og Villiam Haag, der ligger lige foran Rungsteds fremmeste scorer, der er Mattias Persson. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox Ingen tvivl om udfaldet i Esbjerg