Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Det er en slags revanchens time for SønderjyskE.

Pletten skal vaskes af, skriver klubbens hjemmeside, og hentyder til det seneste 5-6-nederlag mod Herlev, hvor SønderjyskE førte 5-2 hjemme og tabte 5-6. Det kostede point og ikke mindst reelt en plads i Metal Final4.

- Vi har været inde i en god periode på det seneste, hvor vi har spillet rigtigt godt ishockey, men vi skal have vasket pletten vasket af fra sidst Herlev Eagles var på besøg, siger Mike Little, SønderjyskE's førsteback. 

Sønderjyderne kommer fra et knapt nederlag i Aalborg, mens Herlev tabte 2-5 hjemme mod Herning, så for gæsterne er det ligeledes en slags revanchens time.

Tirsdag aften lykkedes det for Herning at lukke Herlevs bedste folk ned efter at være kommet foran, og så er Eagles sårbare i forhold til den målscoring, der synes nødvendig for point til ørnene.

Herlev lukker godt med scoringer ind i mange kampe og har faktisk lukket flere mål ind end bundholdet fra Odense. Det er formentlig defensiven, Patric Wener går og grubler over til daglig.

Hold øje med: MacGregor Sharp har ikke produceret så meget som forventet, og den rutinerede mand, der kom fra Østrig, skulle vel have lavet flere point. Han arbejder hårdt, men laver for mange fejl i sin puckomgang. Hos Herlev har vi en Emil Jidskog i buret, som lukker ganske mange scoringer ind - naturligvis skal han også have mere hjælp fra sin defensiv. 

Statistikken: Vi peger igen på, at Herlev i den grad er Metal Ligaens mest underholdende mandskab. Ikke blot lukker Herlev altså mange mål ind, men scorer også et hav af kasser. 73 mål er næstbedst efter Rungsted og bedre end Aalborg på førstepladsen. Der er underholdningsgaranti, når Herlev spiller.

Historikken: Herlev vandt den seneste kamp med 6-5 efter overtid, men forinden havde SønderjyskE vundet de seneste fire opgør i Frøs Arena med samlet 18-4. 

Skader/karantæner: SønderjyskE spillede uden Anders Førster tirsdag aften i Aalborg, mens Herlev havde fuldt hold i kampen mod Herning. 

Det forventer vi: En åben match, hvor SønderjyskE vil have initiativet, men hvor Herlev vil satse hårdt på de farlige omstillinger, som ørnene er brandfarlige i. 


SønderjyskE med nyhed klokken 12: Avis tipper på Mäkinen-forlængelse Jukuri forlænger i Frederikshavn for resten af sæsonen