Målmanden forbliver i White Hawks og danner duo med Galansky

Målmanden Samuel Jukuri bliver i Frederikshavn i resten af sæsonen. Det meddeler White Hawks i dag, og træner Jari Pasanen glæder sig over, at man har forlænget kontrakten sæsonen ud med finnen. Dermed bliver det en meget stærk duo i målet i Frederikshavn, hvor Tadeas Galansky stadig må betragtes som førstemand.

- Når vi se, hvordan han træner, og hvordan han er som person, så har vi besluttet os for at beholde ham. Vi har været glade for det, han har leveret på isen, og han er glad for at være her, siger holdets finske træner Jari Pasanen ifølge Nordjyske. 

- Planen var faktisk hele tiden, at vi skulle hente en tredje keeper ind på et tidspunkt, og nu endte det så med at blive lidt tidligere end ventet. Til gengæld har vi så fundet et rigtig godt match, siger han - også ifølge Nordjyske.

Jukuri har i de seneste fire sæsoner været en habil målmand i den næstbedste finske række og stod - også ifølge eliteprospects.com - på kontrakt i Liiga-klubben Kärpät Oulu i sidste sæson - dog uden at få kampe. 

I Frederikshavn blev han umiddelbar helt, da han stod i buret i den vigtige 2-0-sejr over SønderjyskE, der sikrede nordjyderne adgang til Metal Final4 og nu står han altså i klubben i resten af sæsonen. 


OPTAKT: SønderjyskE-Herlev Eagles RETRO: Boris Kulagin: Den mindste medalje var den vigtigste