Kampstart 19:00 i Sydjysk Sparekasse Arena

De tre første kampe mellem Herning og SønderjyskE har i den grad været en opvisning i slutspilshockey. 

Masser af dejlige nærkampe, trash talk, chancer, redninger og alt muligt andet, der hører playoffs til. Diskussioner om kendelser, har der naturligvis også været frem og tilbage, og vi er i den fase af sæsonen, hvor der ikke skal trykkes på mange knapper, før ophidselsesniveauet er oppe på de høje nagler. 

Oveni har der været spillet god ishockey mellem de to hold, der sluttede grundserien bedst af. 

– Det har været tre rigtigt gode og ikke mindst tætte opgør. Der er naturligvis fortsat elementer i spillet som vi kan gøre bedre. Vi skal blandt andet noget mere ind foran deres målmand og have scoret nogle såkaldte “skraldespands-mål”, siger SønderjyskE-cheftræner Anders Førster til klubbens hjemmeside før kamp fire i aften.  

- De kommer lidt for let til deres scoringer, så vi skal blive bedre til at rydde op foran vores eget mål og derved give Mattias bedre arbejdsbetingelser. Vores arbejdsindsats har været god og det skal den også være i morgen – Vi skal ud og spille vores eget strukturerede spil og så bare køre på i 60 minutter – Vores fans er den syvende mand på isen og med deres hjælp kan vi også udligne serien, tilføjer han.

Herning-forwarden Cam Brown - med fortid i SønderjyskE - gør status på Sport Herning. 

- Som vi forventede, har det virkelig været nogle fysiske kampe, hvor der bliver givet og taget. Sådan skal det være i en semifinale, hvor der er meget på spil. Det må være sjovt at være tilskuer til de her kampe.

- Men det er selvfølgelig ærgerligt, at vi bliver ved med at tage mange udvisninger. Vi gør det svært for os selv. Kan vi få styr på disciplinen, ser det fornuftigt ud. Jeg synes, vi er det bedste hold, når der spilles fem mod fem, siger Cam Brown.

Skader/karantæner: Herning har endnu ikke spillet Mathias Bau i den her serie, SønderjyskE manglede Gabriel Desjardins i de to seneste matcher. 

Det forventer vi: Et helt åbent slag mellem de to rivaler og nøjagtig samme jævnbyrdighed som i de første to matcher. Ren 50-50 eller måske 51-49 i sønderjysk favør grundet hjemmebane.

Hold øje med: Mathias Borring viste sin forrygende hurtighed i kampen i Herning, da han scorede SønderjyskE's første mål. Morten Poulsen bliver ved at vise sit værd hos Blue Fox. Han er det bankende hjerte hos midtjyderne. 

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads til at guide dig gennem matchen i Vojens.

Historikken: Herning vandt "grundserie-serien" med 4-2 og fører altså nu 2-1 i slutspillet. 

Statistikken: Efter en lige kamp i SønderjyskE på den konto, var Herning igen på toppen i faceoff-kategorien med 60-40 i procenter og 42-28 i "stk." Kommer sønderjyderne igen på hjemmebanen i faceoff-kategorien?


Odense Bulldogs og Nicolai Weichel stopper samarbejdet - også Simonsen er videre GOALSHOW: SE MÅLENE FRA AALBORG-ESBJERG