Kampstart 15:00 i Frøs Arena

Yderst vigtig kamp tidligt på sæsonen i eftermiddag, når SønderjyskE tager imod Odense Bulldogs.

Det gælder Metal Final4-muligheder, og hjemmeholdet har i den grad mulighed for at forlænge et godt afsæt dertil, hvis det bliver til den fjerde sejr på stribe. 

- Det bliver tæt. Tiden hvor Odense var et bundhold er forbi og de sigter efter toppen af ligaen. Vi slog dem ganske vist i preseason, men det var med deres andenkeeper på mål i første halvdel af kampen. De er kommet godt fra start og det samme er vi, så det skal nok blive spændende, siger Mario Simioni, SønderjyskE-træner, til klubbens hjemmeside. 

- Vi spillede en rigtig god kamp i Frederikshavn både med og uden puck – det skulle vi gerne tage med os til kampen i morgen og selv om det lyder som en slidt floskel, så er det vigtigt at vi er klar fra start, lyder det fra SønderjyskE-træneren.

Odense Bulldogs havde ikke de mindste problemer med at tackle Rødovre fredag aften, hvor fire hurtige kasser afgjorde kampen.

Som Rødovre spillede defensivt, var det ikke nogen reel test for Bulldogs, der kan forvente at blive matchet på en helt anden måde i eftermiddag. 

Et efterhånden klassisk lokalderby, der kommer til at udspille sig i Frøs Arena denne septembersøndag.

Det forventer vi: En tæt hård og fysisk duel, hvor hjemmebanen giver sønderjyderne en lille fordel.

Hold øje med: Gunars Skvorcovs har taget teten som førstecenter i Odense og sammen med Nieminen og Thörnberg udgør han en giftig trio. Hos SønderjyskE har den norske back Nicolai Bryhnisveen overbevist i de tre første kampe. Yderst nærkampsstærk og med stor rutine.

Skader/karantæner: Odense var uden Oliver True fredag aften, hvor han blev erstattet i fjerdekæden af Philip Rafnsson. SønderjyskE uden Alexandre Lavoie og Mathias Borring Hansen i forwardlinjen.

Historikken: Odense behøver kun at se et halvt år tilbage for at glædes over begivenheder i Frøs Arena. Det blev 1-0 i kamp syv i Vojens i kvartfinalen. I grundserien endte serien mellem de to hold såmænd 2-2, så det er efterhånden tradition, at det er tæt mellem SønderjyskE og Odense. 

Statistikken: To af de nye spillere har endnu ikke forladt isen uden at score mål: Charlie Combs for SønderjyskE og Otto Nieminen hos fynboerne. 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital VIDEO: HETAG PRÆSENTERER HØJDPUNKTER fra Esbjerg-Herlev