Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Det er sønderjysk hold i en slags hjemmebanekrise, der træder op i aften mod Rødovre "vikarhold". 

Sønderjyderne har smidt to hjemmekampe på det seneste, hvor det er blevet til nederlag mod Rungsted og Herlev, og specielt nederlaget mod Herlev gjorde ondt. En 3-1-føring blev forvaltet rigtig dårligt, og med tre mål på under 40 sekunder var Herlev foran 4-3. Nederlaget mod Rungsted var mere "regulært" og et møde med en klart bedre modstander på aftenen.

Nu kommer det tredje sjællændske hold ind til Vojens i form af Rødovres blandede bolsjer, og der er ingen tvivl om, at det til tider kritiske publikum i Vojens vil hidse sig op, hvis det bliver til et nederlag mere.

Nøjagtig som Rødovre var sønderjyderne dog også plaget af en del skader fredag mod Rungsted, så det er slet ikke umuligt, at kampen bliver udkæmpet på nogenlunde lige vilkår i det regi.

Sønderjyderne skal i øvrigt passe på ikke at "blive taget på sengen", for Rødovre har det faktisk med at komme tidligt foran i Vojens. Seneste møde i Frøs Arena bød på en hurtig 2-0-føring til Rødovre, SønderjyskE endte med at vinde 6-2.

Skader/karantæner: Anders Biel og Mathias Borring Hansen er med U20-landsholdet i Minsk. Desuden spillede SønderjyskE uden Daniel Nielsen, Patrick Galbraith og Rasmus Lyø fredag aften. Rødovre har Kasper Larsen, Christoffer Frænell, Frederik Kaels, Lasse Mortensen og Magnus Carlsen i Hviderusland. Desuden er Nicklas Carlsen, Matthias Asperup og formentlig også Julius Nyquist ude for Vestegnens sønner.

Det forventer vi: Et koncentreret SønderjyskE-hold, der formentlig har fået læst og påskrevet af Mario Simioni efter de seneste hjemmekampe. Der er formentlig fokus på at holde tæt bagude mod et Rødovre-hold, der kan spille "gratis" med alle de afbud og skader. Ingen i omgivelserne hos Rødovre forventer vel noget lige for øjeblikket.

Hold øje med: Der er en vis kritik af de udenlandske spillere hos SønderjyskE pt. Træder en eller flere af dem i karakter i aften? Hos Rødovre leverede Maksim Popovic en stærk arbejdsindsats i sejren over Odense for nylig i kæden med Morten Andreasen og Jannik Karvinen. 

Historikken: SønderjyskE har godt fat i Rødovre i disse tider. To sejre hidtil i grundspillet og fire sejre i sidste sæsons slutspil gør det til seks i træk til sønderjyderne mod Mighty Bulls. Kan Rødovre bryde den trend i aften?

Statistikken: De gamle drenge hos Rødovre kom på ganske hårdt og solidt arbejde mod Odense. Morten Andreasen tog lige over 13 minutter, mens Jannik Karvinen spillede over 11 minutter hos Rødovre. Er der mere i vente til duoen i aften? 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital