Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Rungsted Seier Capital hårdt ramt af skader og U20-afbud pt, men ude i et hårdt program, som holdet foreløbig er kommet ganske tilfredsstillende igennem. Seks point i weekenden var perfekt for Erik Hjalmarssons tropper, selv om der var milevid forskel på indsatserne i Vojens og hjemme mod Odense.

Det er takterne fra Vojens, som Rungsted skal finde frem i aften, hvor der igen skal spilles en svær udekamp. Denne gang er det Frederikshavn White Hawks, der tager imod, og hos nordjyderne forventer Frederik Åkesson, at Frederikshavn i første omgang tager vare på defensiven. 

- Ethvert stort hold begynder med et stærkt forsvar. Derfor skal vi være sikre på, at vi løser vores defensive opgaver og holder os til vores gameplan, inden vi tordner til angreb, siger han til klubbens kampprogram.

- Vi så stærke ud defensivt mod Herlev. De har ligaens tre stærkeste angribere, så det var fedt, vi havde godt styr over dem. Det skal vi fortsætte mod Rungsted. Det bliver spændende, om vi kan holde dem fra alt for mange chancer. Det tror jeg godt, vi kan, tilføjer Frederik Åkesson. 

Frederikshavn spillede - som Åkesson skitserer - en enkelt kamp i weekenden, hvor det altså blev 2-1 over Herlev efter straffeslag.

Statistikken: Begge hold kommer ind til kampen i god form. Frederikshavn arbejder temmelig meget i stimer i den her sæson, og lige nu er nordjyderne i en god af slagsen. Det er blevet til ni point i de seneste tre kampe, Rungsted står med seks point i de seneste to kampe.

Historikken: Frederikshavn higer efter en sejr over de forsvarende mestre. Sidste sæson sluttede Rungsted af med to sejre i semifinalen over nordjyderne, i denne sæson har Rungsted foreløbig vundet de to kampe og scoret seks point.

Hold øje med: Thomas Lillie er tilbage i Rungsteds bur til den svære udekamp, og det skal blive spændende at se, hvor meget Jari Pasanen vil veksle mellem Galansky og Jukuri i Frederikshavn-buret, eller om Galansky stadig er ubestridt etter.

Skader/karantæner: Christoffer Åkesson, Gustav Green, Oscar Schulze er med U20-landsholdet. Frederikshavn mangler derudover Mathias Mølgaard, Rungsted savner både Jelert, Persson, Andersson og Poulsen og er dermed ganske hårdt ramt.

Det forventer vi: Frederikshavn må være favorit. Friske ben, flere spillere og hjemmebane. Frederikshavn har store chancer for at vende "Rungsted-trenden" mod det skadesramte udehold. 


OPTAKT: SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med