Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Det er to sårede mandskaber, der mødes i aften i Vojens.

SønderjyskE med tre nederlag på stribe, mens Rødovre blot har taget et point i de seneste seks kampe.

Sønderjyderne spillede en gedigen første periode mod Aalborg, men faldt altså på udvisningerne i midtperioden, hvor Pirates fik lov at score hele tre gange i overtal.

Det er uden tvivl et fokuspunkt hos træner Simioni, der var småsur over den måde at tabe på efter kampen. 

- Jeg synes at den første periode vi spillede mod Aalborg var en af de bedste vi har spillet i denne sæson. Desværre fik vi ikke det ønskede resultat, men vi fik at mærke hvad der sker, når vi ikke holder os til vores koncept. Derfor skal vi tilbage til vores rødder, som er benhårdt arbejde fra samtlige spillere, og spille med stor disciplin gennem alle 60 minutter, siger SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov på klubbens hjemmeside. 

Rødovre Mighty Bulls er en lidelseshistorie for øjeblikket med seks nederlag på stribe og manglende form frem mod slutspillet. Når Rødovre at finde noget frem inden kvarten mod Aalborg? Det er det helt store spørgsmål lige nu. 

Statistikken: Starten af kampen bliver vigtig. Rødovre var i problemer i Rungsted tidligt i fredags, men i seneste kamp i Vojens mellem de to hold førte Mighty Bulls med hele 4-0 efter 16 minutter - og endte med at vinde 6-5 i overtid.

Historikken: SønderjyskE vandt de to første kamp i ordinær tid, mens Rødovre har vundet de tre seneste kampe i overtid/straffe. Måske tæt i aften igen?

Skader/karantæner: Rødovre spillede senest i Rungsted uden Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Thomas Olsen, Kasper Jensen og Magnus Galby. SønderjyskE mødte Aalborg uden Daniel Kønig Hansen. 

Det forventer vi: At Rødovre kommer under tungt pres fra et opsat SønderjyskE-hold, der må være klar favorit mod et gæstehold, der savner selvtillid på det forkerte tidspunkt af sæsonen. 

Hold øje med: Efter den meget omtalte bænkning i søndags må Frederik Bjerrum være opsat på revanche. Hos Rødovre skal defensiven først og fremmest fungere, hvis Mighty Bulls vil noget i det kommende slutspil. Tæthed i spillet har førsteprioritet hos trænerteamet. 

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herning Blue Fox