Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Som et af få hold i Metal Ligaen har SønderjyskE revanche til gode mod Rødovre Mighty Bulls, der faktisk noterede sin seneste sejr i turneringen netop mod sønderjyderne, der blev besejret 15. september.

Der er med andre ord gået næsten halvanden måned siden Rødovre senest vandt en ishockeykamp, men bliver det i aften i Frøs Arena? Der er i hvert fald pustet en vis optimisme ind med trænerskiftet til Magnus Sundquist, siger en anden, Magnus, Sundquist, til Rødovres hjemmeside.

- Vi har i de sidste to kampe vist en rigtig god vilje og kæmpet røven ud af bukserne, noget jeg ikke har set os gøre på samme måde i denne sæson. Derfor er jeg sikker på, at det vender vores vej lige om lidt, vi skal bare lave mål på vores chancer, da vi har nok af dem, Jeg er helt sikker på, at hvis vi fortsætter med den arbejdsvilje, vi har nu, bliver lidt smartere i nogle facetter af spillet, og som sagt får lagt den i kassen på mange af vores chancer, så kommer vi hjem fra Sønderjyske med tre point, siger Povlsen.

I SønderjyskE-lejren er træner Mario Simioni opsat på revanche.

- Ja det er os, der har revanche tilgode. Jeg tror vi undervurderede dem i den første kamp. Det skal ikke ske igen. Det er fuld koncentration for første puck drop, for vi skal ikke være det første hold de slår efter at have tabt 10 kampe i træk.

- De har skiftet træner og justeret deres spil på et par områder. Vi spillede en god kamp i tirsdags i Aalborg i 50 minutter. Nu skal vi huske at det er 60 minutter en kamp varer og så skal vi naturligvis have fokus på disciplinen – har vi styr på alt det, så bør der også ligge tre point og vente på os, lyder det fra Simioni. 

Det forventer vi: Rødovre kommer under pres mod et hidsigt arbejdende SønderjysKE-hold, der spillede to gode hjemmekampe fredag og søndag mod Odense og Herlev, hvor Simionis hold tillod meget få chancer. Kan Rødovre bryde igennem den sønderjyske defensiv i aften? Det er nøglen for gæsterne.

Hold øje med: Der skal scores mål for Rødovre, men hvem skal sætte dem? Måske Magnus Carlsen, der har masser af x-faktor i sin puckbehandling. Hos SønderjyskE har Steffen Frank været mand for vigtige mål på det seneste. Altid på plads som nøglespiller.

Skader/karantæner: SønderjyskE var stadig uden Öhman, Vedel, Boysen og Salhany mod Aalborg senest, mens Rødovre senest manglede Julius Persson og Jonatan Nielsen i kampen mod Esbjerg mandag aften. 

De indbyrdes kampe: En tæt, tæt kamp i Rødovre tidligt på sæsonen, hvor Mighty Bulls havde godt fat i defensiven og fik scoret et sent, afgørende mål.

Statistikken: Rødovre kommer altså til Vojens med 10 kampe uden sejr. En hård statistik at skulle bryde mod SønderjyskE, der har vundet sine seneste tre kampe på hjemmebane uden problemer. 


RETRO: Magnus’ hjerte hamrede deruda´, som om han løb maraton døgnet rundt Rutsjebanetur i Herning endte med hjemmesejr i overtiden