Kampstart 19:00 i Frøs Arena

SønderjyskE havde en glimrende sidste uge med sejre i både Herlev og Aalborg og vender nu hjem til Frøs Arena for at tage imod de forsvarende mestre fra Rungsted.

Sønderjyderne ligger faktisk rigtig godt til i pointgennemsnit og Mario Simionis tropper synes altid at komme tilbage, bedst som man afskriver dem. 

- Jeg er rigtig fint tilfreds med sæsonen hidtil. Vi har spillet ganske stabilt trods en del skadesproblemer og er et af de bedste hold både ude og hjemme samt jeg synes at vi spiller rigtigt godt ishockey, især set i lyset af at vi har været uden Szmatula i lang tid og Öhman i endnu længere tid. Jeg er fuldt ud tilfreds med både placering, spillet samt indsatsen og jo jeg ved godt du vil sige at jeg ikke var tilfreds mandag og tirsdag og det var jeg da heller ikke, men overordnet set er jeg fint tilfreds, siger Mario Simioni i et interview med SønderjyskE's hjemmeside før kampen mod Rungsted. 

Gæsterne kom også ganske hæderligt ud af sidste uge, hvor det blev til to sejre over Frederikshavn og et nederlag i straffeslag mod Herning. Ganske fin stabilitet hos Rungsted, som har været efterlyst det meste af sæsonen, og som måske lige så stille er ved at ankomme hos de danske mestre. Det er tiltrængt og man kan vel næppe sige, at et Rungsted-hold ved fuld hammer er nogen ønskemodstander i en kvartfinale til februar. 

Det forventer vi: SønderjyskE kommer formentlig ud med lyn og torden for at presse et Rungsted-hold, der er lidt smalt, hvis der er en lille håndfuld spillere på fraværslisten. Holder Rungsted til den sønderjyske optimisme?

De indbyrdes kampe: SønderjyskE har haft godt fat i Rungsted i denne sæson. 4-0 hjemme og 6-3 ude i de to hidtidige opgør. 

Hold øje med: Cam Brown spillede en fin kamp i Aalborg for SønderjyskE og bliver vanskelig at styre. Hos Rungsted har Joachim Holten Møller vist som værende ganske offensivt minded i de seneste kampe. Hvad er nu det for uorden?

Statistikken: SønderjyskE står med ni point i de seneste fem kampe, mens Rungsted har syv pinde i samme periode i den stadig uhørt jævnbyrdige formtabel i Metal Ligaen. Alle slår alle. 

Skader/karantæner: Rungsted mangler Hardt og Bergholt, ligesom Pison og Røndbjerg har været ude på det seneste. Hos SønderjyskE er Nico Henriksen tilbage efter sygdom, og Shawn O'Donnell og Matt Foget klar igen. Mike Szmatula og William Boysen er tæt på at være klar, og det samme gælder tilsyneladende for Anton Öhman, siger Mario Simioni. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Aalborg Aalborg tilbage på førstepladsen efter 5-2-sejr over Herlev