Kampstart 19:30 i Frøs Arena

Der er DM-finalerevanche i Frøs Arena i aften, hvor SønderjyskE tager imod et decimeret Rungsted-mandskab. Begge hold kommer med nederlag i bagagen og er altså revanchesultne.

Ikke mindst SønderjyskE, der smed 3-1-føringen mod Herlev på under et minut i sidste uge. En forfærdelig aften for hjemmepublikummet, som i aften møder op i håbet om at se et SønderjyskE-mandskab, der ikke tager en lignende blunder igen.

- Rungsted har et stærkt mandskab, der helt sikkert er klar fra start, så derfor skal vi spille 60 gode minutter, hvilket er nogle af de ting vi har snakket om. Samtidig har vi primært arbejdet på vores systemer, så vi er selvfølgelig klar til i morgen, siger forwarden Martin Eskildsen til klubbens hjemmeside.

Gæsterne er på pumperne for øjeblikket med skader oveni U20-VM-fravær og Rungsted skal med et svært program i de kommende dage kæmpe for at holde den vigtige andenplads. Holder bredden til point i aften?

Statistikken: Der var næsten 27 minutters istid til Shane Hanna for nylig for Rungsted, og flere spillere trækker langt op i 20’erne, når det gælder spilleminutter. Hos SønderjyskE var det kun Mike Little (22 minutter mod Herlev) der er godt oppe i spilletid.

Historikken: Tidligt på sæsonen vandt et effektivt SønderjyskE-hold med 5-2 i Bitcoin Arena, mens det seneste møde endte 5-4 til nordsjællænderne i Frøs Arena efter straffeslag. Endnu en udesejr i aften?

Hold øje med: Martin Eskildsen er en undervurderet spiller for sønderjyderne. Altid arbejdsvillig og klar til at få tæsk i banderne og inde foran mål. Hos Rungsted er der i den grad spilletid til de resterende backer for øjeblikket, og det giver masser af is til Juuso Pulli, der er den mest defensive af importbackerne.

Skader/karantæner: Anders Biel, Mathias Borring (SønderjyskE), Gustav Green, Oscar Schulze (Rungsted) var stadig med i Olaf Ellers U20-landsholdstrup i aftes. SønderjyskE har på det seneste spillet uden Anders Førster, mens Anders Poulsen og formentlig også Bertram Jelert mangler for Rungsted.

Det forventer vi: Senest Rungsted var i Vojens, var det virkelig tjubang-match, og sådan kan det sagtens ende igen. SønderjyskE skal fremad, og Rungsted kan kun spille offensivt, så det kan sagtens blive åben, målrig affære i Frøs Arena.


Metal Final4: Allerede over 5000 billetter solgt til weekenden, stadig pladser at få OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy