Kampstart 13:00 i Frøs Arena

Tidlig kampstart i Frøs Arena i aften, hvor tilskuerne i det sønderjyske skal have mulighed for både at se ishockey og fodbold senere på dagen, hvor SønderjyskE's fodboldhold møder Brøndby i Haderslev.

Men nok om fodbold, i dag har sønderjyderne en væsentlig opgave, nemlig at få genoprettet roen og selvtilliden efter en frygtelig oplevelse fredag aften, hvor Aalborg lynende hurtigt afgjorde kampen med fire mål i første periode.

Her var SønderjyskE-mandskabet nærmest ikke tilstedeværende.

- Vi skal komme hårdt ud i morgen. Jeg vil se noget “ild i øjnene”, noget passion fra vores spillere og jeg forventer at alle som én byder ind fra start. Rungsted har lige som os nogle skader, de har spillet Champions Hockey League, så “træthed” er ikke et tema. Jeg ved at hvis alle byder ind, så kan vi også slå dem i morgen, lyder det fra cheftræner Mario Simioni inden søndagens opgør til klubbens hjemmeside.

Der er næppe tvivl om, at Simionis ord bliver til lov, når kampen fløjtes op, men spørgsmålet er om SønderjyskE kan klare et Rungsted-hold med friske vitaminer efter sejren over Esbjerg fredag aften?

Det var en regulær tju-bang-kamp, som Frederik Bjerrum afgjorde i overtid og efter den rædsomme kamp mod Herlev i midtugen, lignede Rungsted sit gamle jeg fredag aften.

Skader/karantæner: Her havde Rungsted også et skadet trekløver tilbage i form af Kolppanen, Andersson og Gammelgaard. Stadig er Hardt, Hetta og Persson ude. SønderjyskE var senest uden Vedel, Mikkel Jensen og Mathias Borring, men måske en eller to af dem forstærker i dag?

Det forventer vi: En hård fight, hvor SønderjyskE vil forsøge at slide sig uden om det spilstærke Rungsted-hold. Udvisningerne kan blive afgørende. Rungsted er lille favorit, når man ser tilbage på fredagens kampe.

De indbyrdes kampe: Fem semifinaler i sidste sæson, som Rungsted vandt fire af. Dejlige hårde ishockeykampe med højt tempo. Til gengæld vandt SønderjyskE Metal Final4-semien. Grundspilskampene var 4-2 i Rungsteds favør. Værd at bemærke: ingen af de 16 seneste kampe mellem de to hold i Metal Liga-regi er endt i overtid.

Hold øje med: SønderjyskE er stadig på desperat jagt efter målscorere. Der har ikke været supermeget offensivt punch i Vojens-holdet hidtil. Hos Rungsted er Mathias Hansen på vej mod et stort gennembrud efter en flot sæson hidtil.

Statistikken: En vildt jævnbyrdig start på Metal Ligaen afspejles, at det er nummer syv mod otte i eftermiddag. En eventuel vinder i ordinær tid rykker op på tredjepladsen. 


VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herning Herning sejrede mod svagt spillende Frederikshavner-mandskab