Kampstart 18:00 i Frøs Arena

Tidlig og familievenlig kampstart i Vojens.

To hold, der ofte spiller underholdende og tætte kampe, det kan godt blive en god hockeyaften i det sønderjyske denne fredag.

Sønderjyderne spillede en tæt og fysisk kamp tirsdag i Herning, hvor hjemmeholdet snuppede en 3-2-sejr med en scoring i den absolutte slutfase.

Mario Simioni bager op til kampen på SønderjyskE's hjemmeside: 

- Efter fem sejre i træk, tabte Rungsted ganske vist med 2-1 til Aalborg, men det er et formstærkt hold der kommer på besøg. Vi spillede selv en rigtig god ishockeykamp i Herning – Vi fik desværre ikke det udbytte, som vi i bund og grund havde fortjent om man målte kampen på kvalitets-chancer.

- Vi har dog spillet god ishockey i de seneste fem perioder, og den form skal vi tage med ud til kampen mod Rungsted. Vi skal komme hårdt ud fra start, hvor vi skal have nogle pucke dybt og så ned og arbejde hårdt i hjørnerne.

- Tager vi intensiteten med fra de sidste par kampe, så er der absolut gode chancer for en sejr. Jeg vil også gerne indskyde at jeg håber på opbakning fra vores fantastiske fans, for vi har virkeligt brug for “en ekstra mand” på isen i den her afgørende fase af grundspillet fortæller cheftræner Mario Simioni.

Rungsted leverede en fornuftig kamp mod Aalborg tidligere på ugen, og det var på mange måder en kamp, der blev afgjort på marginaler. Der er spillere, der er i glimrende form for øjeblikket, og kampen mod Pirates ødelagde ikke indtrykket af, at Rungsted er i opadgående form, som Jacob Gammelgaard også betonede efter kampen. 

Hold øje med: Netop Gammelgaard har taget en mere fremtrædende rolle i en smal backlinje hos nordsjællænderne og viser nu flere facetter i sit spil. Det kan blive vigtigt i det kommende slutspil. Hos SønderjyskE var Cam Brown igen fremragende mod Herning og er virkelig en nøglespiller for mandskabet fra Vojens lige nu.

Skader/karantæner: Bergholt, Røndbjerg fremdeles ude for Rungsted, der går og venter på Branden Gracel, mens Nichlas Hardt er til OL for Danmark. Yannick Vedel måtte udgå for SønderjyskE i Herning, i forvejen var Mike Little ude. William Boysen ude for sæsonen, mens der også ventes på en nordamerikaner i Vojens. 

Det forventer vi: En tempofyldt offensiv kamp. Sønderjyderne vil gerne fremad på hjemmebane, og Rungsted går altid i offensiven. Helt åben affære, måske en kvartfinale-generalprøve, hvilket trænerne garanteret også begynder at tænke på.

De indbyrdes kampe: SønderjyskE vandt de første tre kampe ganske klart, mens den fjerde var jævnbyrdig med 4-4 i ordinær tid, inden Rungsted tog bonuspointet. 

Statistikken: Morten Jensen er helt forrygende med otte point i de seneste fem kampe for Rungsted, SønderjyskE kommer med ni point i de seneste fem kampe, men er revanchesultne efter tætte nederlag mod Herning og Aalborg. 

TV2 PLAY SENDER KAMPEN 17:55 med Søren Kaster Poulsen som kommentator


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Aalborg OPTAKT: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox