Klaus B. Rasmussen kan næsten ikke vente til det bliver istid i Frøs Arena igen

SønderjyskE’s administrerende direktør Klaus B. Rasmussen glæder sig og kan næsten ikke vente til det bliver ishockeytid igen.

Både fordi han skal hilse på SønderjyskE’s trofaste fans, der til september igen kan fylde Frøs Arena, men også fordi Rasmussen har en forrygende sæsonindledning at præsentere for samme gruppe af fans.

Champions Hockey League-weekenden med kampe mod Red Bull München og EV Zug i Frøs Arena venter, og nogle uger senere kommer en udebanetur mod samme modstandere, som Rasmussen kæmper hårdt for at finde tid i kalenderen til.

Han vil gerne kombinere CHL-turen med et besøg hos sønnen Frederik, der spiller i Alps Hockey League for den østrigske klub EHC Lustenau.

- Tænk at vi skal besøge to så flotte adresser som München og Zug. Det bliver et fantastisk ”road trip” fra tirsdag til søndag for holdets vedkommende, og jeg forventer og håber, at både mange sponsorer og fans tager turen derned. Ikke kun for hockeyens skyld, men også fordi omgivelserne dernede er fantastiske, siger Klaus Rasmussen.

For nylig lagde han i et interview med JydskeVestkysten ikke skjul på, at SønderjyskE vil satse hårdere i denne sæson i forhold til lønbudget og spillertrup, og det bekræfter han gerne – dog med en lille modifikation.

- Nogen har vist tolket det, som om vi simpelthen vil have det største lønbudget i ligaen. Det skal nærmere forstås således, at vi vil være en af de fem-seks klubber, der arbejder op mod lønloftet. Vi vil gerne hæve barren lidt og lægge et lille lag på vores budgetter hele vejen rundt i forhold til sidste sæson, siger Klaus Rasmussen.

- Vi har haft trofaste støtter og fornemmet en kanonstærk opbakning fra både vores fans og sponsorer i Coronatiden, og vi vil gerne betale tilbage. Der bliver ikke lønfest i SønderjyskE, men vi er mere optimistiske end længe, siger direktøren om den kommende sæson.

På importsiden begynder SønderjyskE foreløbig sæsonen med ”tilbagevenderne” Mike Little og Matt Salhany, og Rasmussen udelukker ikke, at yderligere en eller to af de udenlandske spillere fra sidste sæson også fortsætter i klubben.

I hvert fald er der stadig dialog med både Emil Bejmo og Cam Brown, mens Victor Rollin Carlsson arbejder videre på en civil karriere. Brendan Harms har der også været ”sædvanlig dialog” med efter et glimrende slutspil, men kun Brown og Bejmo er ifølge Rasmussen aktuelle for den kommende sæson.

Matt Prapavessis blev i går offentliggjort som ny mand i Vienna Capitals, så den elegante canadier bliver heller ikke aktuel for SønderjyskE efter sommerferien.

Og så scoutes der ellers løs hos Mario Simioni, der for øjeblikket er i Canada.

- Mario sidder i karantæne før indrejsen derovre, og jeg kan love dig for, at han er i fuld gang med både video, mail og telefon. Vi har gerne et møde hver aften, når han lige er kommet i gang, griner Klaus Rasmussen.

- Der er rigtig mange bolde i luften, og der kommer også nyt inden så længe. Vi vil gerne hente nogle profiler ind, der ikke nødvendigvis har et vanvittigt cv, men spiller for kollektivet, som altid har været det vigtigste her i SønderjyskE, siger direktøren, der netop i dag også har afsløret, at Anders Førster stopper som spiller og bliver assisterende træner for sønderjyderne. 


LIVESTREAM: Kvindernes landskamp mellem Danmark og Sverige Esbjerg henter nordamerikansk back: Jeffrey King trækker i Energy-trøjen