Målene blev serveret for let for SønderjyskE, sagde Frederikshavns finske træner til Nordjyske

Jari Pasanen var glad for, at samarbejdet mellem Justin Shugg og Mike Hammond fungerede i den nordjyske offensiv i aftes. Men samtidig undrede det også White Hawks-træneren, at hans mandskab kunne begå så mange store fejl, at kampen mod SønderjyskE endte med et regulært målorgie

Hele 8-5 vandt gæsterne i Nordjyske Bank Arena. 

- Vi havde vores topspillere på isen, men de klokkede i det. Der skete meget godt, og det var en god hockeykamp - bare ikke for os. Det var ret intenst, men de første fire mål mod os sker på nogle ret store fejl fra vores side, siger Jari Pasanen til Nordjyske.

Frederikshavn rykkede dermed ned på sjettepladsen i tabellen, mens SønderjyskE overtog jagten på fjerdepladsen. De to hold mødes igen på søndag.

Der ser vi næppe 13 scoringer igen.

I den anden boks stod Mario Simioni, der kunne se Frederikshavn gå fra 3-6 til 5-6 i tredje periode, og dermed fik han kraftige påmindelser om kampen tidligere på sæsonen, hvor SønderjyskE spildte 5-1 og tabte 5-7.

- Da White Hawks tog timeout (ved 3-6-målet), ville jeg advare gutterne og huske dem på kampen i oktober. Men Kim Lykkeskov mente, at jeg skulle lade være. Han frygtede, at spillerne ville blive nervøse. Jeg undlod det, men skulle måske have påpeget det. Spillerne gik en smule ned i tempo og slappede af og lod White Hawks komme ind i kampen. Derfor blev det igen knapt, men det gik jo godt, sagde SønderjyskE-træner Mario Simioni til Der Nordschleswiger. 

 


STREAM: SønderjyskE-Frederikshavn WH VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Herning