Det siger den finske træner til Nordjyske denne morgen

Frederikshavn havde for nylig noget af en "transferdag", da det på samme formiddag blev offentliggjort, at Jesper Jensen havde skrevet en treårig kontrakt, at Oleg Yashin var blevet afskediget og at Frederik Bjerrum ville komme til klubben. 

Nu står Frederikshavn med en ganske solid trup, hvor rutinerede Jesper Jensen er blevet valgt som ny kaptajn, ligesom der for øjeblikket er tre imports i klubben i form af Kyle Hope, Brock Beukeboom og Aleksandr Bumagin. Mon ikke også Jesper Jensen tæller som en import i hvert fald i det økonomiske regnskab hos direktør Henrik Andersen?

Alligevel - der er plads til en håndfuld udenlandske forstærkninger yderligere i Frederikshavn, og træner Jari Pasanen er sulten på mere, siger han til Nordjyske her til morgen ovenpå gårsdagens 2-5-nederlag i Aalborg.

- Jeg forventer, at vi kommer til at gøre mere. Der er nogle snakke med spillere, så vi må se, hvordan det ender, men jeg vil være glad, hvis vi kan få en spiller mere, siger Jari Pasanen. 

White Hawks har for øjeblikket syv backer og 12 forwards i Metal Liga-truppen, så der er altså plads til både mere top og bredde i truppen i Vendsyssel. 


FIRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Mathias Max Rasmussen, Odense Bulldogs Nye retningslinjer - SønderjyskE håber at øge til 1700 tilskuere