Canadierens papirer er i gang med at blive ordnet

Sæt i gang!

Frederikshavn White Hawks har naturligvis skrevet til Udlændingestyrelsen i forhold til at få Kyle Hopes papirer i orden, og træner Jari Pasanen håber, at det resulterer i, at Hope senest er med, når White Hawks spiller på næste fredag i Metal Final4, hvor vendelboerne møder Aalborg i den ene semifinale. 

Det siger han i interviewet med White Hawks TV, der blev lanceret i forbindelse med Hopes ankomst til Frederikshavn i aftes, hvor canadieren altså skal forstærke backlinjen. 

Kyle Hope er en allroundspiller, der mest synes at have spillet forward i løbet af de seneste sæsoner, men i Nordjylland er han købt ind, så White Hawks igen får ekstra bredde på backerne.

Samtidig betegner Jari Pasanen sin nye mand som en ledertype.

- Hans første breakout-pass er godt, og han tilføjer også noget "toughness" til vores backlinje. Vi kommer igen til at være i stand til at rotere med syv backer, som da Eemeli Räsänen var i klubben, lyder det fra Pasanen. 

Store forventninger altså til Kyle Hope, der tidligere i karrieren har været assisterende kaptajn. Det var han det sidste år, han spillede på University of Windsor i den canadiske universitetsliga. 

 


VIDEO: George Sørensens super-redninger VIDEO: Pasanen præsenterer Frederikshavns nye håb