Herlev-træneren har på ingen måde givet op før kamp fire i serien mod Aalborg

Det bliver ikke nemt for Aalborg sidst på eftermiddagen i Ørneborgen. 

Det forsikrer Herlev-træner Patric Wener, der overordnet set har været godt tilfreds med sit holds indsatser i de tre første kampe. Herlev er dog ikke kommet helt så godt fra start, som den svenske træner har kunnet ønske sig, siger han til Metalligaen.dk her kort før dyst nummer fire i serien i Spar Nord Arena.

Kampstart 16:50 i Herlevs hockeymekka.

- Vi har spillet glimrende i fem mod fem-spillet og vores powerplay har fungeret godt. De eneste ting, jeg har savnet, har været at vi kommer bedre fra start, og så skal vi virkelig udnytte vores chancer i fem mod fem, siger den rutinerede træner, der håber, at udvisninger ikke kommer til afgøre kampen.

- Det her er playoff-hockey, og så håber jeg bare, at det er spillerne, der får lov at afgøre kampene. Så siger jeg ikke mere, konstaterer Wener, og der er vel næppe tvivl om, at han hentyder til episoden i kamp tre i Aalborg, hvor Ulrich Linnet - til Herlev-lejrens harme - måtte ud til det tidlige brusebad efter en batalje med Aalborgs svensker Victor Panelin-Borg. 

- Aalborg har et godt og erfarent mandskab med mange gode spillere. De har spillere med erfaring fra store ligaer, blandt andet KHL, men jeg synes faktisk, vi har spillet lige op med dem i de fleste sekvenser af spillet, siger en optimistisk Herlev-træner inden fredagens slag. 


SønderjyskE er klar til semifinalerne efter Yannick Vedel-show STREAM: Herning Blue Fox-SønderjyskE