Målmandslegenden siger farvel til ishockeyen

Det er slut med Patrick Galbraiths karriere efter denne sæson. 

Det meddeler SønderjyskE, der siger farvel til den dygtige målmand efter denne sæson. Hans afgang præsenteres således: 

Han har bogstaveligt talt været verden rundt med sin sport og passion for ishockey, og Patrick Galbraith kan se tilbage på en imponerende karriere med et hav af kampe på absolut øverste niveau gennem flere end 20 år i bl.a. Sverige, Finland, England, Slovakiet, Tyskland og Danmark. Elleve år med det danske landshold.

Det er blevet til nationale mesterskaber i Danmark, hertil danske pokaltitler og en, for dansk ishockey, historisk europæisk titel som Continental Cup Champion.

Adm. direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, ler med det ene øje og græder med det andet øje:

- Det er indlysende, at der er store følelser involveret, når vi skal sige farvel og tak for kampen til en så stor, dansk sportsprofil som Patrick Galbraith. Han fortjener helt og fuldt alle de positive superlativer, vi kan sende i hans retning, siger Klaus Rasmussen, og uddyber:

- En kæmpe cadeau til alt det, han har oplevet og ikke mindst det, han har opnået i hans imponerende ishockeykarriere rundt omkring i store, europæiske klubber og med landsholdet. Så har han af to omgange sat sit markante aftryk her i SønderjyskE.

- Udover hans uomtvistelige evner og præstationer på banen er han en både fantastisk og fair sportsmand. Han er en naturlig ledertype, han er kulturbærer og så står han altid op for sine holdkammerater og klubben. Jeg er glad og stolt over de mange år, hvor vi har haft æren og glæden over at have en så stor sportspersonlighed i vores klub.

- Samtidigt er det også klart, at vi alle respekterer Patricks beslutning om at karrierestoppet er nu. Vi kan kun udtrykke vores største taknemmelighed og respekt for det, Patrick har betydet for klubben og også for dansk ishockey. Vi sender de varmeste og bedste ønsker til Patrick og hans familie på den videre vej i livet, lyder det fra direktør Klaus Rasmussen.


Finsk forstærkning til den fynske defensiv RETRO: Det kører på is og skinner for Schultz