Den lange back vender hjem efter en sæson i Frederikshavn

Det blev ikke til noget "eksotisk" for Patrick Madsen i denne omgang. Den bundsolide back vender hjem til Blue Fox i Herning på en ny kontrakt for den kommende sæson. Det skriver midtjydernes hjemmeside. 

- Det er dejligt at have Patrick tilbage igen på holdet. Vi har i lang tid været enige om, at vi skulle finde frem til en løsning der gjorde, at Patrick igen kunne blive en del af Byens Rødder. Han har haft en rigtig god sæson, og vi er jo bekendt med de kvaliteter som han bringer med sig ind på holdet, og her har vi store forventninger til at han kommer med lederskab og ærgerrighed for at blive en del af den succes vi sluttede sæsonen af med, siger Blue Fox-sportschef Martin Struzinski.

Patrick Madsen spillede i sidste sæson forrygende for Frederikshavn og lagde til i sit offensive spil. Tidligere har han udelukkende været kendt som defensiv back, men har altså fundet nye facetter frem de seneste år - samtidig med, at han er en stærk ledertype. 

Han præsenteres således af Herning Blue Fox:

Rødderne er stærke hos den store erfarne back, som nu vender hjem til Herning igen i sit livs bedste form, hvor han er klar til at tage opstilling sammen med resten af sine holdkammerater. Og det er som sagt ikke ”bare en Herning-spiller” der kommer hjem igen til det midtjyske.

For med 459 kampe i den bedste danske liga og heraf de 411 af dem for netop Herning Blue Fox, kommer han med sine blot 27 år hjem med en massiv liga erfaring og ikke mindst fortsat en fantastisk alder til at udvikle sit spil.

Patrick, der vel kan betegnes som en fuldvoksen forsvarsspiller med sine 196 cm og 103 kg, bliver således det syvende tilsnit til den midtjyske backlinje. Både det personlige og ikke mindst klubmæssige håb er, at han kan komme hjem og blive en vigtig grundsten til at bygge på mesterskabsstatistikkerne, hvor han jo indtil videre har vundet to med netop barndomsklubben Herning Blue Fox.


Rosenthal: Nederlaget i Metal Final4-finalen 2020 gjorde ondt TOPMÅLMAND OG HARDT: Rungsted-interesse bekræftes i svenske Expressen