Også Cristopher Nihlstorp har været i dialog med Rungsted

Rungsteds position på førstekeeperposten er som bekendt vakant, og det er kun unge David Grubak, der hidtil er bekræftet som backup i klubbens målmandstrup for den kommende sæson.

Men Rungsted søger og har været over Sverige for at lokke med en mand, der vil være et absolut topnavn i Metal Ligaen.

Den svenske transferblogger Johan Svensson hos Expressen har nemlig fået bekræftet, at Rungsted har været i dialog med den 36-årige målmand Cristopher Nihlstorp, der har et enormt målmands-cv og har vundet to svenske mesterskaber og en Calder Cup i AHL.

Kommer han til Rungsted, vil han uden tvivl være et gigantisk navn.

- Jeg føler mig frisk og klar i kroppen. Rungsted har vist interesse, men lige nu pågår der ikke forhandlinger, siger Nihlstorp til Expressen. 

Nichlas Hardt er også et varmt navn i Rungsted. Hans agent, Morten Green, bekræfter dialogen med Hardt - nøjagtig som Rungsted også tidligere har gjort. 

- Det ligger Rungsted nært for at hente spillere, der bor i Malmö-området (hvor Nihlstorp også er bosat). Marcus Olsson og Mattias Persson pendler allerede fra Malmö til Rungsted og desuden trænede Nichlas (Hardt) med Rungsted sidste sommer. Han kommer ikke til at rejse langt ned i Europa for at spille, for han vil gerne være tæt ved sine børn, siger Morten Green til avisen. 

 

 


PATRICK MADSEN er tilbage i Herning Blue Fox - på treårig kontrakt WITTENDORF OG MIKKEL JENSEN tilbage: SønderjyskE-kontrakter til seks unge