SønderjyskE's "unge kerne" er klar til den kommende sæson

SønderjyskE fortsætter med at bygge holdet op til den kommende sæson, og netop for nogle minutter siden offentliggjorde sønderjyderne, at seks unge spillere er klar efter sommerferien. Mest markant er det, at Mikkel Jensen vender tilbage. Jensen er vokset op i Vojens, står stadig som et af landets store potentiale med et enormt talent, som endnu har ikke udfoldet sig i Metal Ligaen - hverken i SønderjyskE eller Odense. Bliver det i andet forsøg i SønderjyskE?

En anden både ny og gammel aktør er Jakob Wittendorf, der er kommet til fra Odense Bulldogs til klubbens 1. divisionshold allerede i sidste sæson. Nu får Wittendorf altså en ny Metal Liga-chance, og Mathias Borring Hansen får en toårig kontrakt, mens tre øvrige SønderjyskE-talenter har skrevet for en enkelt sæson.

SønderjyskE præsenterer "flokken" således:

Et stærkt ungdomskuld på seks spillere, der alle har fået ishockeyopdragelsen i Vojens Ishockey Klub, har fået kontrakt i SønderjyskE Ishockey for den kommende sæson.

Der er masser af sønderjysk blod på det hold, som SønderjyskE Ishockey sender på isen i Frøs Arena i den kommende sæson.

Vojens Ishockey Klub har fostret mange gode ishockeyspillere igennem tiden, og også i næste sæson vil der være mange egenudviklede spillere på ligaholdet.

Seks unge Vojens-drenge, der tilsammen har spillet mere end 150 ungdomslandskampe, har skrevet kontrakt med SønderjyskE Ishockey og er dermed klar i den lyseblå trøje, når der skal tages hul på den spændende 2020/21-sæson.

Det drejer sig om 18-årige Mathias Borring Hansen (forward), 18-årige Anders Biel (forward), 18-årige Andreas Holzmann (back), 19-årige Kasper Diedrichsen (back), 19-årige Mikkel Jensen (forward) og 21-årige Jakob Wittendorf (forward).

Borring, Biel, Holzmann og Diedrichsen har spillet alle hockeyårene i Vojens og SønderjyskE, mens Jensen og Wittendorf har været en tur over Odense Bulldogs, inden de igen er kommet hjem til Vojens.

– Fælles for dem alle gælder det, at det er nogle meget talentfulde spillere, og det kan også ses på deres ishockey-cv, hvor de alle står noteret for mindst 20 ungdomslandskampe. Det understreger den gode ishockeyopdragelse, de har fået i Vojens Ishockey Klub, og den udvikling skal de fortsætte med. Det kræver fortsat knaldhårdt arbejde, hvis de skal få et gennembrud i Metal Ligaen og på sigt blive profiler på holdet, men fundamentet er lagt, og nu skal der knokles på i det daglige, så de kan komme til at bidrage endnu mere til vores ligahold, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

– Det er en del af vores strategi, at vi gerne vil have flere af vores egenudviklede spillere på holdet, og i sidste sæson viste de unge sig også flot frem i både Metal Ligaen og Continental Cup. Nu venter der en ny svær sæson, hvor de også kommer til at stifte bekendtskab med Champions Hockey League, og det skal være med til at give dem yderligere hår på brystet. De er godt på vej, og vi glæder os til at følge deres udvikling i den kommende sæson, siger Klaus Rasmussen.

Anders Biel, Andreas Holzmann, Kasper Diedrichsen, Mikkel Jensen og Jakob Wittendorf har alle fået etårige kontrakter, mens Mathias Borring Hansen har fået en toårig aftale.

 


TOPMÅLMAND OG HARDT: Rungsted-interesse bekræftes i svenske Expressen CHL: Aalborgs får besøg af tidligere Gentofte-stjerne - og bomstærkt finsk hold