Den karismatiske cheftræner fortsætter samarbejdet med Bulldogs i den kommende sæson

Kontrakten med Paul Thompson indeholdt en option, hvor begge parter havde mulighed for ophævelse af samarbejdet efter det første år. Begge parter var dog aldrig i tvivl – samarbejdet skal fortsætte i næste sæson.

Det skriver Odense Bulldogs på sin hjemmeside. 

53-årige Paul Thompson overtog tøjlerne op til indeværende sæson og har arbejdet stenhårdt i kulissen og på trænerbænken for at skabe et dynamisk hold, hvor opbygningen og implementeringen af en ny og stærk vinderkultur har været et fokuspunkt fra dag ét.

Siden Paul Thompson satte sig i cheftrænersædet, har målet været at skabe en stabil udvikling i klubben, sikre slutspillets tilbagevenden til Odense og etablere sig mod at blive et konkurrencedygtigt hold i ligaen. Nu er slutspillet tilbage i Odense og første sportslige milepæl vinget af og med Paul Thompsons fortsatte arbejde skal udviklingen fastholdes.

Paul Thompson selv glæder sig over at samarbejdet fortsætter:

- Klubben bevæger sig i den rigtige retning og der er en fantastisk energi omkring hele holdet, hvor vi i denne sæson har taget nogle store skridt fremad – både på og uden for isen. Jeg tror på projektet i Odense og efter mange gode snakke med Ole (Nielsen), var det en nem beslutning for mig at fortsætte samarbejdet og lede holdet videre frem mod vores sportslige ambitioner.

- Jeg er meget glad for samarbejdet med klubben og spændt på fremtiden, hvor der fortsat venter en masse hårdt arbejde og vi skal bestræbe os på at blive bedre dag for dag, tilføjer han. 

Adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, er glad for den udvikling og nye retning, som Paul Thompson har stor aktie i og ser frem til at samarbejdet fortsætter:

- Sammen med Paul (Thompson) har vi i denne sæson taget mange af de rigtige skridt fremad og skabt et sportsligt fundament for fremtiden, der nu skal bygges videre på. Denne positive udvikling skal vi fortsætte og derfor er vi også meget glade for at samarbejdet med Paul fortsætter i næste sæson og vi skaber en vigtig kontinuitet i trænerstaben.

- Det seneste år har vi både kommercielt og sportsligt skabt en stærk udvikling i Bulldogs. Men ishockeyen på Fyn rummer fortsat et stort potentiale og det skal vi arbejde benhårdt på at få realiseret startende med kvartfinaleserien mod SønderjyskE, hvor første hjemmekamp venter på søndag, siger han. 


DANIEL BAASTRUP ANDERSEN forlænger med to sæsoner i Herlev VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Aalborg