Canadieren skal ind i en bærende rolle for Esbjerg, siger træner Pederson

Matt Pistilli får i aften sit "andet comeback" for Esbjerg Energy, når den fysisk stærke og målfarlige canadier stempler ind til kampen mellem hjemmeholdet og Aalborg Pirates i Granly Hockey Arena. 

Canadieren har foreløbig spillet tre kampe for vestjyderne, og i hvert fald i to af dem var han en af de fremtrædende spillere for vestjyderne. Nu skal han have en ledende rolle for Esbjerg.

- Energy har mange gode spillere, som kan udfylde de forskellige roller. For et par kampe siden kom Christian Wejse tilbage, som en leder-figur. Han har både spillet over- og undertal og Pistilli vil også spille en vigtig rolle. Så jeg glæder mig over, at Pistilli er spilleklar for os, siger Mark Pederson. 

Esbjerg-træneren har naturligvis stor respekt for aftenens modstander, der samtidig er suverænt tophold. 

- Hvis det skal lykkes at få tre point, skal de tekniske og taktiske detaljer på plads. Vi skal være klar til at træffe de rigtige valg og gøre det rigtige ting alle steder på banen. Vi skal fx være yderst påpasselige i egen zone og samtidigt undgå omstillinger imod os. Hvis det ikke lykkes, vil vi blive straffet, siger Pederson.

- Vi ved, de er stærke og samlet set, kan truppen med dens kvaliteter vel sammenlignes med et kraftværk eller en dynamo, der genererer mange chancer, siger han.

Kampstart 18:00 i Granly Hockey Arena.


Lucas Bjerre Rasmussen i interview: Nu skal jeg have ro Specielt at vende tilbage for Anders Krogsgaard