- Jeg er lidt spændt på, hvordan det er at spille for udeholdet, siger Aalborg-backen til Nordjyske før sin første kamp på den gamle hjemmebane

Anders Krogsgaard spiller i aften for første gang på sin gamle hjemmebane. Esbjerg har været isen for Anders Krogsgaard i hele karrieren, og han har spillet på vestjysk is, siden han trådte sine første skøjtetag. Hans fædrene ophav, Peder, er direktør i klubben, så det er en Esbjerg-dreng, der vender tilbage. 

Og det bliver med et sug i maven, siger han til Nordjyske i dag. 

- Det bliver da helt sikkert specielt. Jeg vil ikke sige, at jeg er nervøs, men jeg er nok lidt spændt på, hvordan det er at spille for udeholdet. Men når først pucken er smidt, så er det vel en kamp som alle andre, lyder det.

- Og så får vi se, hvordan jeg bliver modtaget. Og er der nogen, der er lidt efter mig, så har jeg også fuld respekt for det. Sådan er gamet jo, når man har fundet en anden klub, siger Anders Krogsgaard til Nordjyske.

Krogsgaard har fået en kæmpe sæsonstart i Aalborg med fremragende spil på backen. Han er en af spillerne i Metal Ligaen med mest spilletid og har lavet seks point foreløbig og senest det afgørende mål i Vojens i overtiden søndag eftermiddag.

Han er faldet godt til i Aalborg. 

- Jeg kan da godt mærke, at jeg er kommet ind på endnu et godt hold, men der er forskel på, hvordan de to klubber arbejder. I Esbjerg var jeg vant til at spille sammen med rigtigt mange udlændinge, mens man har en anden filosofi i Aalborg. Og det er klart, at det gør det meget nemt, når alle i omklædningsrummet nærmest snakker det samme sprog, siger Anders Krogsgaard til Nordjyske.

Der er kampstart allerede klokken 18 i Granly Hockey Arena i Esbjerg. 

 


Pistilli skal give Esbjerg yderligere lederskab OPTAKT: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates