Aalborg møder nummer otte fra sidste sæsons grundspil i Norge

I går mødte Aalborg Pirates en af de norske topklubber i form af Frisk/Asker Hockey.

I en ret god ishockeykamp vandt nordjyderne med 4-3 over sidste sæsons kvartfinalister, og det var de på papiret to stærkeste mandskaber, der mødtes i semifinalen i KIK Trophy. 

I den anden semifinalen mødtes nummer otte og ni i grundspillet i Fjordkraft Ligaen sidste sæson, Ringerike og Grüner, med en sejr til førstnævnte som resultat. Det blev 4-3 til Ringerike, der var langt, langt efter syvendepladsen i grundspillet sidste sæson, men til gengæld også langt foran Grüner på niendepladsen.

Så Aalborg må altså være favorit på papiret i eftermiddag i en kamp, som de danske mestre vel SKAL vinde over holdet fra Hønefoss.

Da Aalborg i går vandt med 4-3 over Frisk/Asker blev det til to scoringer af den nye mand Trevor Gooch. Mon ikke Pirates-fansene har store forventninger til manden, der scorede 1.17 i snit i grundspillet i ECHL i sidste sæson. I slutspillet tog han næsten et point i snit og ligner allerede nu en farlig mand for de kommende modstandere.

Til gengæld bliver Metal Ligaen den klart største europæiske udfordring for Trevor Gooch, der tidligere har været i Alps Hockey League og Erste Liga i sin karriere.

Kampstart 16:15 - kampen kan tilkøbes her: 


Smal sejr til Tingsryd i Rødovre Odense får svensk besøg i eftermiddag