George Sørensens reserve er frisk på endnu en omgang, og det glæder man sig virkelig over i Aalborg

Reserven tager endnu en tørn i Aalborg. Jesper Wulff har været omkring eliteholdet i Aalborg over de seneste seks sæsoner, og han går dermed ind til sin syvende sæson på eliteplan.

- Wulff har nok en af de mest utaknemmelige pladser på holdet, nemlig som backup målmand. Han er stadig - for os - en vigtig brik på holdet, og vi er stolte af det arbejde, som Wulff ligger i det hver dag til træning, men også under opvarmning, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jesper Wulff kom til Aalborg i 2010, hvor han blev en del af vores U17 hold, og siden har han spillet sig op gennem ungdomsholdene. Siden 2014/15 sæsonen har han været en del af eliteholdet, hvor han har fået flere starter gennem sæsonerne.

- Med den dedikation, som Wulff viser i løbet af sæsonen, så skal han nok få chancen i løbet af sæsonen. Det er vigtigt, at der er to målmænd, der er varme, hvis der skulle komme nogle skader i løbet af sæsonen, slutter Ronny Larsen

Jesper Wulff Pedersen har skrevet kontrakt for den kommende sæson, og vil ligeledes spille med nummer 1 i den kommende sæson.


RETRO: Han var enhver træners drøm Rødovre Centrum Arena beholder sit navn