Rasmus Søndergaard fortsætter karrieren hos Frederikshavn White Hawks, der også har backupmålmanden på plads.

Der var en lille smule tvivl om, hvorvidt Rasmus Søndergaard ville fortsætte i Frederikshavn til den kommende sæson, men nu er al tvivl fejet af bordet på den front. Frederikshavns kaptajn fortsætter endnu en sæson i White Hawks-trøjen, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

– Vi kan med glæde meddele, at Rasmus Søndergaard tager endnu en tørn i den hvide trøje. Kontrakten er forlænget for den kommende sæson, hvor Rasmus Søndergaard igen bliver en vigtig brik i Jari Pasanens trup. Hvis Rasmus holder sig skadesfri, vil han runde imponerende 600 kampe i White Hawks trøjen inden næste sæson er afsluttet, skriver White Hawks.

– Hans betydning for holdet er enorm, både på og uden for isen. En spiller der altid går forrest, og en person der har et meget stort hjerte for Frederikshavn White Hawks. Han er meget stabil i sit spil, og leverer altid en fight og en indsats der er i enhver træners smag. Vi er utrolig godt tilfredse med at have Rasmus ombord igen i næste sæson, lyder. 

Selv siger Rasmus Søndergaard om forlængelsen.

-Jeg er glad for at spille videre i White Hawks, og ser frem til vi kan bygge videre på det vi gjorde i sidste sæson. Med den lange forlængelse med Jari Pasanen, kan der blive lavet en langsigtet plan for klubben og holdet, med mulighed for at bygge noget op. Det vil jeg gerne være en del af.

Frederikshavn har også skrevet endnu en sæson med reservekeeperen Aphiwat Sengthaisong for yderligere et år. Nordjyderne skriver:  

– Den 20-årige keeper fik chancen i elitetruppen i sidste sæson, hvor det dog ikke blev til mange minutter på isen. Aphiwat Sengthaisong har hele tiden holdt fanen højt, og han har kæmpet hver eneste dag til træning for at blive bedre. Hans indstilling har altid været 100% i orden, og vi er overbeviste om at der nok skal blive spilletid til Aphiwat i den kommende sæson. Han læner sig opad Tadeas Galansky hver eneste dag, og er en arbejdsom spiller der gerne vil lære endnu mere. Han er derudover en vellidt person i omklædningsrummet, og vi ser meget frem til at have Aphiwat i White Hawks igen i næste sæson.

Selv siger han om forlængelsen.

-Først og fremmest er jeg glad for at kunne fortsætte i klubben i en sæson mere, hvor jeg håber jeg kan tilkæmpe mig til flere minutter på banen end i sidste sæson. Jeg kan rigtig godt lide at være i klubben, og ser frem mod en ny og ikke mindst spændende sæson.


Frederikshavn: Thomas Larsen takker af og stopper karrieren CHL: 2019/20 – Rungsted møder klassehold, trækning nærmer sig