Frederikshavner-backen var slet, slet ikke tilfreds med slutfasen i VinMedKant Arena

Rasmus Søndergaard, Frederikshavns veteran, skummede nærmest af raseri efter kampen i Odense i aftes. 

Overfor White Hawks TV konstaterede Søndergaard, at Frederikshavn "spillede som et juniorhold", da kampen skulle køres hjem i slutfasen. Her havde nordjyderne en solid 3-1-føring i hus, men Bulldogs kom igen med to scoringer - og endte med at vinde i overtid. 

- Da vi skulle lukke den kamp, spillede vi som et juniorhold. Vi blev ved at tage udvisninger og lukkede dem ind i kampen på den måde. Det er bare ikke godt nok, og jeg er fuldstændig ligeglad med det ene point. Men cadeau til Odense. De bliver ved at arbejde hårdt og tage deres chancer, og så er det også fortjent, at de vinder i overtid, sagde Søndergaard til White Hawks TV. 

Ved stillingen 3-3 fik Frederikshavn annulleret et mål, fordi den var sparket ind. Søndergaard var bestemt ikke enig, men ville heller ikke bruge det som en undskyldning. 

- Der hvor jeg så den fra, blev den ikke sparket ind, og dommeren nede ved målet dømte også mål. Men de andre dommere så den anderledes, og sådan er det. Det afgørende var, at vi ikke kunne lukke kampen ved, gentog Søndergaard. 

- Vi tabte i dag og tirsdag i Aalborg, og det er ikke optimalt for os med to nederlag. Vi har en uges pause inden vi møder Rungsted, så vi må hjem og arbejde hårdt, sagde Søndergaard til White Hawks TV. 


GALLERI: Herning Blue Fox-Herlev Eagles VIDEO: Julian Jakobsen efter Rungsted-Aalborg