Skader på backerne betyder, at Mighty Bulls forsøger at forstærke sig med endnu en spiller

Der er masser af rotation i Rødovre i denne sæson, hvor man senest hyrede Marcus Almquist ind som lejesvend, ligesom Mitch Callahan kommer til byen, så snart papirerne er i orden. Victor Cubars og Matthias Asperup er til gengæld gledet ud af truppen, der nu er også er ramt af en del skader. 

Blandt andet er to centrale backer, Benjamin Mauritzen og Jonatan Nielsen lige nu ude, og det er hårdt for Mighty Bulls-defensiven, der dermed midlertidigt mangler to rutinerede kræfter, der i øvrigt også er powerplay-spillere i "normal tilstand".

Derfor er Rødovre nu på jagt efter nyt blod på backpladserne, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Udover tilknytningen af Almquist og Callahan arbejdes der på at tilknytte en ny back - i første omgang midlertidigt- da truppen er røget ind i flere skader på bagkæden, lyder det fra Mighty Bulls, der har fået hjælp af en række sponsorer til at sikre de nye folk.

Også afgangene af Asperup og Cubars har givet Rødovre lidt ekstra luft i budgettet, og direktør Morten Nielsen forsikrer, at Mighty Bulls med de midler handler økonomisk ansvarligt. 


Sent i aftes: Mathias L. Hansen med bussen hjem efter grimt uheld i Herning Eagles fightede sig til tre fortjente point mod Aalborg