Magnus Molge blev matchvinder for ørnene hjemme i Spar Nord Arena

Herlev tog tilløb i sidste uge, og i aften lykkedes det at vinde en match mod et af holdene fra Metal Ligaens øverste halvdel. Det var selveste Aalborg Pirates, der måtte notere det tredje nederlag på stribe i aften og dermed har ramt sæsonens første lille downperiode.

At de kommer, er ganske enkelt uundgåeligt over 48 kampe. I aften blev Pirates fightet ned af et topmotiveret Herlev-hold.

Aalborg kom ud og fik hurtigt kampens første mulighed, da Josh MacDonald fik muligheden, men Emil Jidskog fik det yderste af gribehandsken på. Så var Herlev advaret, men da Victor Panelin-Borg tog en udvisning, så lignede det, at Herlev skulle presse.

I stedet var det Jeppe Jul Korsgaard, der arbejdede godt ved banden, stjal pucken og skøjtede ind og satte den over gribehandsken på Jidskog. 0-1, og der var knapt spillet to minutter.

Herlev fik udlignet, da George Sørensen ville slå pucken tilbage ud i hjørnet, men han slår et stort hul i luften, og Joseph Jonsson kunne let sende pucken i nettet til 1-1.

Det gav Herlev momentum, og Herlev kom til flere gode muligheder, men George Sørensen tog revanche for fejlen tidligere i perioden.

Aalborg fik arbejdet sig ind i perioden igen og mod slutningen af perioden, var Aalborg tætte på at komme foran, hvor Josh MacDonald, Jonas Jakobsen og Pierre-Olivier Morin alle havde muligheder for at bringe Aalborg foran.

1-1 efter 1. periode kunne der ikke sættes en finger på i en periode, hvor begge hold havde ti gode minutter.

Herlev tog teten
Midtvejs i anden periode blev Aalborgs målmand, George Sørensen, ramt hårdt, da Herlevs Filip Owesson skar ind i banen, men kørte direkte ind i George Sørensen, der lige måtte sunde sig en smule, inden spillet blev genoptaget. Det endte med at give et powerplay til Aalborg, hvor der dog ikke kom de store chancer.

Herlev kom ud med meget mere energi i 2. periode, hvor det virkede til, at Aalborg var gået ud i bussen i stedet for at gå på isen. Aalborg lavede alt for mange fejl i egen zone, hvor man flere gange forsøgte at drible pucken ud over blueline for at blive stoppet omkring linien i stedet. Det gav Herlev flere muligheder for at komme foran.

Herlev kom i powerplay, hvor George Sørensen ved flere lejligheder måtte lege sprællemand på stregen for Aalborg.

Disciplinen haltede noget for Aalborg, og det endte med at koste et føringsmål til Herlev mod slutningen af perioden, da Magnus Molge firsttimede pucken i nettet, mens Lasse Bo Knudsen sad udvist for en hooking bag målet. Molge fik ikke ramt pucken rent, men den gik dog ind ved nærmeste stolpe.

2-1 til Herlev efter 2. periode kunne man ikke sætte en finger på.

Aalborg på forgæves jagt
Pierre-Olivier Morin kom ikke ud for Aalborg til 3. periode, mens Lasse Bo Knudsen måtte udgå i løbet af perioden efter en tackling fra Ulrich Linnet i hjørnet. Lasse Bo lå stille længe på isen, og han måtte hjælpes af isen. Herfra lignede det noget, som man vil kalde "good hit gone bad", for det så ikke ud til, at den var noget galt med tacklingen.

Aalborg kom bedre ud til 3. periode, hvor der var mere fart i skøjterne, og kom til flere gode muligheder. Aalborg tog endnu en udvisning, og Herlev mente, at de havde pucken i nettet. Dommerne afviste det dog, og skøjtede ud for at tjekke situationen igennem. Efter gennemgang af billederne blev han bekræftet i det, som han havde vurderet på isen. Stillingen var stadig 2-1 til Herlev.

Spillet på isen blev til tider meget fysisk, hvor tacklingerne fløj om ørerne på spillerne.

Med cirka et minut og 20 sekunder tilbage på uret blev George Sørensen taget ud af målet uden, at det gav nogle chancer til Aalborg. Kampen endte med 2-1 til Herlev, og dermed blev Aalborg overhalet på 2. pladsen af Esbjerg Energy, der sejrede over Odense.

Rødovre er også på jagt efter forstærkning til defensiven Odense kørt hele vejen ud af Granly Hockey Arena