Efter 2-3 i Bitcoin Arena tidligere på testsæsonen vandt Rødovre i aften med 2-1

Rødovre er ved at være klar til sæsonpremieren. I aften vandt Mighty Bulls med 2-1 over gæsterne fra Rungsted og det var endda, selv om hjemmeholdet var afbudsramt og måtte gribe til hele to 15-årige aktører i form af talenterne Anton Linde og Tristan Lee Juhl Petersen.

Rungsted var stadig uden Tim Daly og Nichlas Hardt, men havde til gengæld Ville Kolppanen klar i buret. Hos Rødovre stod William Rørth i buret i en kamp, hvor indledningen blev ganske rodet og hvor stillingen var 0-0 efter 20 minutter.

Syv minutter inde i første periode fandt Maksim Popovic en returpuck inde foran Rungsted-målmand Ville Kolppanen. Ryan Lowney assisterede.

2-0-målet var med Kolppanen impliceret. Han kørte langt ud af buret for at cleare pucken. Pasningen gik desværre for Rungsted-målmanden direkte op i staven på Nicklas Carlsen, der let sendte den over til Oliver Kjær som satte pucken ind.

Afventende udvisning i slutningen af perioden og Rungsted slog. Efter godt powerplayspil fik Hampus Gustafsson sat pucken ind til reducering.

Efter en målløs tredje periode kunne tilskuere i Rødovre konkludere, at hjemmeholdets sejr var ganske fortjent. Bedste spillere på isen var William Rørth og Nicklas Carlsen hos Rødovre, mens Rungsteds Morten Jensen og Hampus Gustafsson var de mest opløftende aktører hos gæsterne.

Fynsk målfest mod Esbjerg STREAM: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy