Canadieren skifter fra Rødovre til SønderjyskE

Rødovre Mighty Bulls kan byde velkommen til canadiske Brendan Harms, der skifter til Vestegnen på en kontrakt for den kommende sæson.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor Harms præsenteres således: 

Den 26-årige forward har spillet to sæsoner i Europa – først i norske Lillehammer og i sidste sæson i Metal Ligaen for SønderjyskE. Harms spillede i Vojens alle 48 grundspilskampe og bidrog med 36 point (13 mål og 23 assists), mens han i slutspillet endte på 6 point i 9 kampe.

Før han tog til Europa spillede han i flere forskellige ECHL-klubber, hvor det er blevet til 129 kampe. Inden da spillede han college-hockey for Bemidji State University, der ligger i den nordlige stat Minnesota.

Cheftræner Thor Dresler om holdets nye canadier:

- Brendan er en dedikeret spiller og person. Han er meget ivrig og grundig i, hvad han laver, om det er ishockey eller om det er andet i livet. Jeg ved, at han også meget gerne hjælper holdkammerater med udvikling, hvilket er utrolig vigtigt i den forholdsvis unge trup, som vi har.

- Han kender ligaen, hvilket er en stor fordel, og er meget motiveret for at lave en god sæson, og forhåbentligt kan han hjælpe os med at tage et skridt i den rigtige retning. Han har desuden spillet og trænet på samme hold som Brady Vail i en måneds tid, så de to kender hinanden lidt i forvejen.

- Vi får en højrefattet forward, hvilket vi ikke har mange af, og så kan han spille både center og wing. Det giver lidt flere mulige kombinationer og muligheder, og derudover havde han et fint antal point sidste sæson i SønderjyskE. Vi er derfor utroligt glade for at have tilknyttet ham, og glæder os til at få ham inkluderet i gruppen, lyder det fra Dresler.

 


Andreas Grundtvig fortsætter hos Esbjerg Sådan genåbner Metal Ligaen for tilskuere