Fysisk stærk forward til Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls bød onsdag velkommen til svenske Gustaf Berling, der skifter fra Grüner i den bedste norske liga.

Med 193 cm og 95 kg er han en stor og stærk forward, der bliver tilføjet til truppen:

- Vi har ledt efter en erstatning for Persson i en lidt tid nu og har undersøgt markedet for, hvad der har været muligt på denne tid af sæsonen ud fra, hvad vi mangler af spillertype, og her dukkede Gustafs navn op.

- Da jeg kender ham fra tidligere i Sverige og han har haft nogle gode år i Norge, siden har tog derop, så blev han interessant og så er det gået hurtigt.

- Gustaf er en fysisk stærk spiller med et godt blik for spillet og som er god til at dække pucken. Han er ikke bange for at skabe ting på egen hånd og er heller ikke bange for at opsøge modstanderens mål, fortæller cheftræner Magnus Sundquist til Rødovres hjemmeside.

Han tilføjer, at Rødovre forventer at se Berling i kamptrøjen til weekendens dobbeltopgør mod Rungsted.

27-årige Berling har spillet de seneste tre sæsoner i norsk ishockey og skiftede inden sæsonen til Grüner, hvor han i denne sæson har spillet 17 kampe og lavet 12 point. Han kommer fra Rögles stærke ungdomsafdeling og har inden skiftet til Norge hovedsageligt spillet i HockeyEttan.

Gustaf Berling om skiftet til Rødovre:

- Jeg har haft nogle gode samtaler med Magnus omkring hans planer og tanker, ikke bare for i år, men også for næste sæson, og det har gjort skiftet til Rødovre interessant. Jeg var glad for at være i Norge, og det havde ikke været interessant at komme til Rødovre, hvis der ikke havde ligget nogle mere langsigtede tanker bag.

- Magnus og Jørgen har også fortalt omkring klubben, og jeg glæder mig til at spille for en klub med meget historie, og være med til at løfte os. Jeg ved, at der er stor interesse for ishockey i Rødovre og mange fans, og med nogle gode resultater kan vi få flere til, fortæller han og beskriver sig selv som spiller:

- Jeg ser mig selv som en offensiv spillertype med gode hænder, som er stærk på pucken og kan gøre en forskel i powerplay. Det ser jeg frem til at vise sammen med holdet, slutter han.

Kontrakten er gældende for resten af 2021/22-sæsonen og Berling er den direkte erstatning for Julius Persson, der for nylig skiftede til BIK Karlskoga i Allsvenskan. 


Olsson afgjorde: Overtidssejr til Rungsted i Odense VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Frederikshavn