Mighty Bulls snupper den tidligere Hvidovre-spiller på den anden side af Øresund

Rødovre Mighty Bulls forstærker sig frem mod den kommende sæson med en ung og lovende spiller, der i de seneste sæsoner har spillet for Malmö Redhawks. Efternavnet er velkendt i dansk ishockey, for det er Victor Cubars, søn af den mangeårige ligaspiller, Sergei Cubars, der vender hjem til Metal Ligaen.

Han præsenteres således af Rødovre Mighty Bulls: 

Cubars er oprindeligt Hvidovre-dreng, men har det seneste halvandet år spillet for Malmös U20-hold, der er en del af den bedste svenske juniorliga J20 SuperElit. 12 scoringer og 8 assister lavede Cubars i den forgangne sæson i 32 kampe i U20-ligaen.

Han har dertil også været en del af alle de danske ungdomslandshold fra U16 til U20 og trods de kun 19 år, har han allerede halvanden sæsons Metal Liga-erfaring fra Hvidovre Fighters.

Sportschef Jørgen Illemann om Victor Cubars:

- Victor er en ung forward med potentiale for at kunne producere godt i den danske liga. Han besidder en evne til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og har en god styrke i nærkampene, som gavner både i spillet rundt om mål samt i nærkampene ved banderne.

- Hans kvaliteter gør, at han kan spille i mange forskellige kædekombinationer, og dermed kan han også være med til at øge den interne konkurrence på holdet. Vi er rigtige glade for at kunne sige velkommen til Victor, fortæller han.


VIDEO: LASSEN OG LYBY trækker i udstyr før halvmaraton Rungsted henter Mathias L. Hansen i Malmö