Gæsterne var skarpest i Nordsjælland i dag

Rungsted-Rødovre 0-3 (0-1,0-1,0-1) Rødovre fik revanche i dagens kamp i Rungsted, hvor det var tydeligt, at holdene havde trænet en del på is siden kampen for en uge siden i Rødovre. I dag sad pasningerne bedre og Rungsted var igen uden sine tre canadiere, mens Røndbjerg, Bjerrum, Bergholdt også sad ude for hjemmeholdet.

Rødovre kom bedst ud af en lige start på kampen, da Jaeden Martin stødte med frem og fik fyret et godt skud af på Isak Wallin, der ikke nåede helt ud til stolpen. Den føring holdt perioden ud på trods af et David Madsen-forsøg, der var tæt på udligning to gange – den ene på stolpen.

Christopher Rübenach satte 2-0-målet for Rødovre i powerplay i anden periode, og Magnus Wulff i Rødovre-buret tog store chancer fra både Gustav Green og Mattias Persson.

Omvendt var Rødovre tæt på, da Mikkel Jensen to gange ramte stolpen i en anden periode, der eksploderede i chancer og åben hockey i de sidste 10 minutter inden pausen. Men både Isak Wallin og Magnus Wulff Frederiksen holdt godt igen i buret i hver sin ende.

Alberto Pison og Jacob Gammelgaard tog sig en nævekamp i slutningen af perioden og gav i øvrigt hinanden en mandekrammer, da de skøjtede ud til omklædning.

Der var masser af muligheder i box- og powerplay i tredje periode, hvor Frank Gymer – Rødovres finske forward – scorede efter en fejl af Yannick Vedel. Stærk og effektiv kamp af Rødovre i en kamp, der burde have givet mange flere mål.

Både Isak Wallin og Magnus Wulff var rigtig gode i aften i en kamp, der kunne have været ganske målrig.